Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Jurnalista suferea de o afecțiune gravă

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Jurnalista suferea de o afecțiune gravă

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Jurnalista suferea de o afecțiune gravă

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Medicii legiști au încheiat în urmă cu doar câteva zile analizele toxicologice și pe cele anatomopatologice din cazul morții jurnalistei. 

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu

Potrivit cercetărilor științifice ale medicilor legiști, o afecțiune cardiacă acută ar fi stat în spatele decesului fulgerător al vedetei de televiziune. Concluziile au fost trase la peste un an de la descoperirea vedetei fără suflare în propria sa locuință din cartierul Otopeni, județul Ilfov.

Documentele astfel întocmite vor ajunge pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.Singurele analize așteptate erau cele extrase din țesuturi, tocmai pentru a se demonstra dacă Cristina Țopescu ingerase vreo substanță care i-ar fi produs moartea, sau afecținea cardiacă de care suferea a dus la un infarct suferit în somn și, astfel, la deces, după cum au indicat specialiștii încă de la descoperirea acesteia.

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Potrivit analizelor medicilor legiști, nici o urmă de substanță nocivă nu a fost descoperită în organismul celebrei știriste.

”Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate, a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, potrivit evz.ro.

După toate probele adunate de oamenii legii, dosarul de moarte suspectă al Cristinei Țopescu va fi închis. Rezultatele de laborator au confirmat că moartea jurnalistei a fost indusă de o afecțiune a mușchiului inimii, și nu de alte cauze, astfel că dosarul de expertiză medico-legală va putea fi cpmpletat și încheiat conform procedurii judiciare.

Cristina Țopescu a murit în 2019

Prezentatoarea Cristina Țopescu a fost descoperită fără viață în ziua de 12 decembrie 2019, în locunța sa din orașul ilfovean Otopeni. Examinarea legiștilor a scos la iveală faptul că jurnalista era decedată de mai bine de 14 zile înainte să fie găsită.

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! La fața locului anchetatorii au descoperit mai multe folii de medicamente prescrise în afecțiunile cardiace, semn că Cristina Țopescu știa de boala de care suferea și urma un tratament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: