Redactia.ro
Home » TV » Cristina Țopescu publica ultima postare pe rețelele de socializare, în urmă cu un an. ”Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta…”

Cristina Țopescu publica ultima postare pe rețelele de socializare, în urmă cu un an. ”Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta…”

GALERIE FOTO (3)

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai iubite jurnaliste din România. Jurnalista a murit în luna decembrie a anului trecut. 

 

Cristina Țopescu publica ultima postare pe rețelele de socializare, în urmă cu un an

Cristina Țopescu a murit, în urmă cu un an. Tot atunci, celebra jurnalistă publica ultima fotografie pe rețelele de socializare. Fosta jurnalistă și-a arătat aprecierea față de Papa Francisc, care era și el un mare iubitor de animale. Luna ianuarie a acestui an a început cu o veste groaznică pentru mulți români și apropiați ai jurnalistei Cristina Țopescu. Jurnalista de televiziune a fost găsită moartă în casă, singură. Mai multe surse din anchetă au precizat că jurnalista murise cu cel puțin două săptămâni înainte să fie găsită în locuința sa din comuna Tunari.

Un alt jurnalist român, Doru Braia, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în care îi îndeamnă pe ceilalți să nu îi uite pe Cristina și Cristian Țopescu, niște oameni excepționali care au plecat multe prea devreme dintre noi.

”Astăzi, acum un an, CRISTINA ȚOPESCU punea ultima ei postare, cu un mesaj al Papei pentru protejarea animalelor…
Într-una dintre zilele ce au urmat (indolenți cum suntem, nu vom ști niciodată în care), CRISS și-a dat întâlnire cu tatăl ei în Lumea de dincolo și, cu discreția ce o caracteriza, ne-a părăsit…
Ne-au mai rămas amintirile, multe, și câteva fotografii…
Să dedicăm amândurora un gând pios și să mulțumim Domnului că în viața noastră am avut parte de doi oameni frumoși, fermecători, care ne-au oblojit de multe ori sufletele încărcate cu greutățile vieții!
Să nu-i uităm pe CRISTINA și CRISTIAN ȚOPESCU, așa cum, vai, în viață, am uitat nu de puține ori că ei trăiesc!
Dă-le acum Tu, Doamne, ceea ce noi n-am fost în stare!”, a scris Doru Braia pe rețelele de socializare.

 

Cristina Țopescu, cauza morții

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă, singură, în acsă.

Medicul Monica Pop declara, la acea vreme, care ar fi fost cauza morții îndrăgitei jurnaliste.

După părerea medicală, ca să spun așa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces și anume o tulburare de ritm cardică. Deci, inima nu mai merge, ca să înțeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeași distanță. Nu s-a mai întâmplat și aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a și întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva”, a spus Monica Pop.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Jurnalista a fost găsită moartă în locuința sa, în pat, învelită, decesul survenind, cel mai probabil, în somn. Cristina Țopescu nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai văzuseră de trei săptămâni. Mai mult, o vecină îngrijorată este cea care a alertat poliția. La scurt timp, un echipaj de poliție s-a deplasat la locuința sa și au găsit-o moartă.

Ce singură era. Ce tristețe, să mori așa. Deși te cunoaște o țară întreagă, n-a bătut nimeni la ușă”, a spus jurnalistul Cristian Mândruță, care i-a deplâns singurătatea jurnalistei.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: