Redactia.ro
Home » Știri » Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu. Vedeta s-a stins din viață cu un mare regret

Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu. Vedeta s-a stins din viață cu un mare regret

GALERIE FOTO (5) Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu (1)

Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu. Jurnalista Cristina Țopescu s-a stins din viață la doar un an și jumătate de la moartea tatălui său,comentatorul Cristian Țopescu. Vedeta a fost găsită fără suflare în casa sa de vecini.

Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu. Vedeta s-a stins din viață cu un mare regret

Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu. Jurnalista Cristina Țopescu a fost descoperită fără suflare în casa sa, pe 12 ianuarie 2020. Ulterior, legiștii au descoperit că vedeta murise, de fapt, la sfârșitul lunii decembrie 2019. Pe 16 ianuarie, Cristina Țopescu a fost incinerată la crematoriul Vitan Bârzești. Un an de la moartea jurnalistei Cristina Țopescu.

Pe 20 iulie 2020, Cristina Țopescu ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, iar una dintre prietenele sale, cea care se ocupă de pagina de Facebook a acesteia, a postat un mesaj emoționant, dar și câteva cuvinte celor care au uitat-o. ” Astăzi Cris ar fi împlinit 60 de ani. Era o pofticioasă înnebunită după sarmalele, șnițelele de pui, piftia, clatitele cu ciocolată sau simple, cu zahăr, orice fel de prăjitură cu ciocolată, înghețată, vinul roșu și plăcintele. Dacă aveți inimă, dați-i pentru sufletul și odihna ei. „Prietenii” ăia „apropiați” care se dădeau înlăcrimați pe la tv au uitat de mult de ea. Dumnezeu să te odihnească în pace, fată dragă și fără de noroc! „ , a fost mesajul postat de o prietenă de-ale Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu s-a stins din viață, având un regret imens, acela că nu a fost mamă. Cu toate astea, Cristina a avut un dar aparte, acela de a iubi necondiționat animalele. În momentul în care trupul vedetei a fost găsit fără suflare, în casa sa au fost găsiți doi câini decedați. Jurnalista era mare iubitoare de animale și încerca mereu să le vină în ajutor acestora.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, aceasta fiind fata comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Jurnalista s-a făcut remarcată încă din anii 1990, devenind lider de opinie. Cristina a fost de mică atrasă de lumea televiziunii, iar în perioda 1970-1979, a apărut la o serie de emisiuni pentru copii și tineri, ulterior fiindu-i interzisă apariția la Tv, din cauza dosarului familiei în timpul regimului comunist. Mama ei trecuse granița în Germania, iar tatăl său nu era simpatizat de regim. După ce a absolvit facultate, Cristina Țopescu a fost corector la ‘Contemporanul și a scris pentru revista ‘Cinema’. La scurt timp și-a dat seama că este pasionată de televiziune, făcând o carieră la pupitrul știrilor. Ani de zile a prezentat la Pro Tv, după care a prezenta timp de 12 ani Jurnalul de la Prima Tv. Mutată la Antena 3, Cristina Țopescu anunța că se retrage din presă, dar aceasta a revenit la Canal 33, cu emisiunea ‘Interviuri (ne)convenționale’.

Referitor la viața sa personală, Cristina a fost o persoană discretă. Singura relație pe care publicul o știa a fost cea cu Ștefan Bănică Jr, de la începutul anilor 1990. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, având o relație tumultuoasă. Se pare că una dintre cele mai mari dorințe ale Cristinei Țopescu a fost aceea de a deveni mamă, dar din păcate, vedeta nu și-a putut îndeplini acest vis. ‘Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. (…) Într-o viată viitoare sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri’, a declarat Cristina Țopescu în urmă cu ceva timp. Cristina Țopescu avea o relație apropiată cu tatăl său, dar așa cum a spus chiar ea, comentatorul sportiv nu i-a spus niciodată ‘te iubesc’. După moartea acestuia, în 2018, jurnalista a făcut o depresie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: