Redactia.ro
Home » Știri » Costin Mărculescu și Cristina Țopescu au murit în aceleași condiții. Legătura neștiută dintre cele două decese

Costin Mărculescu și Cristina Țopescu au murit în aceleași condiții. Legătura neștiută dintre cele două decese

Costin Mărculescu

Moartea lui Costin Mărculescu este învăluită în mister. Actorul a fost găsit mort în propria locuință. Zăcea fără suflare, în cadă, cu hainele pe el.

Deși prietenii lui exclud varianta sinuciderii, Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, care a preluat cazul, a deschis un dosar de moarte suspectă.

Primele informații din anchetă arată că actorul a murit în urma unui infarct. Surse de la Medicina Legală, citate de Libertatea, au declarat, după prima examinare exterioară a cadavrului, că moartea actorului s-a produs „acum două-patru zile”.

De asemenea, s-a mai constatat că nu sunt semne evidente de violenţă pe corpul actorului. Doar autopsia va stabili cauza exactă a morţii lui Costin Mărculescu, spun cei de la INML.

S-a repetat episodul Cristina Țopescu

Cei care l-au cunoscut pe Costin Mărculescu sunt șocați! Cu atât mai mult cu cât au descoperit numeroase asemănări între cazul morții lui cu cel al jurnalistei Cristina Țopescu, care s-a stins din viață la începutul acestui an, la vârsta de 59 de ani.

Actorul a fost găsit mort în propria locuință din București. Corpul său intrase în stare de putrefacție, semn clar că a murit în urmă cu câteva zile. Și trupul Cristinei Țopescu a fost de asemenea descoperit în locuința sa, după ce vecinii s-au îngrijorat pentru faptul că nu a mai fost văzută, dar nici pentru că nu a mai răspuns la telefon. Potrivit anchetei, fosta jurnalistă a fost găsită în casă decedată după circa două săptămâni.

Amândoi erau iubitori de animale

La fel ca în cazul lui Costin Mărculescu, a cărui dispariție a fost semnalată de vecini, și în cazul Cristinei Țopescu dispariția a fost observată de o vecină.

Atât Costin Mărculescu cât și Cristina Țopescu erau iubitori de animale. Actorul locuia alături de animalul său de companiei, iar  prezentatoarea TV a fost descoperită în prezența celor 6 câini de care avea grijă.

Potrivit unor informații furnizate de prietena sa, Mara Bănică, Costin Mărculescu ar fi avut probleme cu depresia. Și Cristina Țopescu ar fi avut astfel de probleme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: