Redactia.ro
Home » Monden » Adevărata cauză a morții lui Costin Mărculescu. Legiștii au făcut autopsia și au dezvăluit de ce a decedat actorul

Adevărata cauză a morții lui Costin Mărculescu. Legiștii au făcut autopsia și au dezvăluit de ce a decedat actorul

Cauza morții Costin Mărculescu

Actorul Costin Mărculescu a murit din cauza unui infarct. Cauza morții a fost stabilită de legiști, iar acum toate suspiciunile de sinucidere s-au disipat. Verdictul medicilor legiști a fost că actorul a murit din cauza unui infarct.

Costin Mărculescu a murit din cauza unui infarct

Costin Mărculescu a fost descoperit în cada din baia sa, după mai multe zile de absență. Vecinii au început să se îngrijoreze, mai ales că actorul nu a mai ieșit din casă de sâmbătă. Atunci el a fost văzut ultima dată, în timp ce își plimba câinele.

Tot patrupedul a fost cel care a dat alarma, pentru că lătra încontinuu și urla atât de tare că se putea auzi de la parter, deși Costin Mărculescu stătea la etajul opt al unui bloc din Capitală.

Acest verdict al medicilor confirmă bănuiala Marei Bănică, bună prietenă cu regretatul actor. Aceasta a declarat, după moartea lui Costin Mărculescu, că el avea probleme cu inima și chiar ea a chemat salvarea la el acasă din cauza acestor dureri în piept.

Costin Mărculescu avea probleme cu inima

Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică”, a explicat jurnalista.

Mai mult decât atât, Mara Bănică spunea că trebuia să ia tratament pentru această afecțiune, lucru pe care nu l-a făcut niciodată.

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a afirmat aceasta.

Costin Mărculescu nu era căsătorit, avea un fiul pe care nu l-a mai văzut de ani de zile, iar în ultimul timp devenise îngropat în datorii. Mulți spuneau că era în depresie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: