Redactia.ro
Home » Știri » Costin Mărculescu a murit! Mesajul sfâșietor al jurnalistei Mara Bănică

Costin Mărculescu a murit! Mesajul sfâșietor al jurnalistei Mara Bănică

Mara Banica mesaj

Vestea că actorul Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în casa sa din Capitală a șocat lumea mondenă. Cea mai bună prietenă a vedetei, Mara Bănică a transmis un mesaj trist pe rețeaua oficială de socializare.

Mesajul sfâșietor al celei mai bune prietene a lui Costin Mărculescu, jurnalista Mara Bănică

În noaptea de miercuri spre joi, Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în casa sa din București, după ce vecinii acestuia nu l-au mai văzut de mai multe zile.

Horațiu Tudor, reporterul emisiunii Extra Night Show a fost cel care a sunat la 112. Ulterior, pompierii și polițiștii l-au găsit pe Mărculescu în cadă, în stare de putrefacție, semn că actorul a murit în urma cu câteva zile.

Devastată de această veste care a venit ca un trăsnet, Mara Bănică, una dintre cele mai bune prietene a lui Costin Mărculescu a postat un mesaj sfâșietori pe pagina sa de socializare.

Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Costin Mărculescu urma să împlinească 51 de ani pe 29 iunie

Actorul din „Liceeni”, urma să împlinească pe 29 iunie, frumoasa vârsta de 51 de ani. De asemenea, acesta și-ar fi dorit să-și lanseze o carte despre viața sa.

Anunțul morții lui Costin Mărculescu a fost dată în direct în timpul emisiunii XNS, de către Dan Capatos. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Pompierii care au ajuns la casa actorului au spart ușa și au găsit trupul neînsuflețit al lui Mărculescu care se afla în stare de putrefacție.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a devenit cunoscut după ce a jucat în filmul fabulos Liceeni alături de Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tamara Buciuceanu. etc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: