Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu. Ce presimțea actorul

Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu. Ce presimțea actorul

Costin Marculescu

Costin Mărculescu care urma să împlinească vârsta de 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit fără suflare în casa sa din București. Vecinii săi au alertat autoritățile după ce acesta nu a mai fost văzut de mai mult de trei zile și nici nu mai răspundea la ușă. Actorul a fost găsit mort în cadă, în stare de putrefacție.

Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casa sa din București după ce vecinii săi și-au dat seama că se întâmplă ceva cu acesta și a alertat autoritățile.

Horațiu Tudor, reporterul emisiunii Xtra Night Show a declarat că animalul de companie al actorului lătra încontinuu, iar o țeavă din apartamentul lui Costin Mărculescu s-a spart, fiind inundate și alte locuințe.

Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini”, a relatat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

Ultimul mesaj șocant al actorului Costin Mărculescu

Devenit celebru în filmul românesc Liceeni, Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi în casa sa din București.

În noiembrie 2018, actorul a vorbit pentru prima dată despre moartea sa. ”Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

Reacția fostei iubite a lui Costin Mărculescu după ce a aflat că acesta a murit

Fosta iubită a lui Mărculescu, Cristina i-a trimis un mesaj prezentatorului Dan Capatos, în care îi spunea că actorul suferea de afecțiuni cardiace și că, în timpul relației lor, a apelat de mai multe ori la medicii de la Urgențe.

El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el”, a spus fosta iubită a lui Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară dar și în străinătate, jucând împreună cu mai mulți actori precum Florin Piersic, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele, etc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: