Redactia.ro
Home » Știri » Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit fără suflare în casa sa

Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit fără suflare în casa sa

Costin Marculescu

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casa sa din București după ce nu ar fi răspuns de trei zile la telefon. Autoritățile au fost chemate să intervină la domiciliul său, vecinii nemaivăzându-l de câteva zile. Dan Capatos a fost cel care a anunțat trista veste.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă!

În noaptea de miercuri spre joi, actorul Costin Mărculescu în vârstă de 50 de ani a fost găsit de către pompieri decedat în casa sa din București.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, vecinii au sesizat faptul că Mărculescu nu a mai ieșit din casă de câteva zile și au anunțat jurnaliștii emisiunii Xtra Night Show.

Horațiu Tudor, reporterul emisiunii a fost cel care a sunat la 112, iar în scurt timp echipajele de pompieri și poliție au ajuns la casa actorului unde l-au găsit căzut în cadă.

Anunțul trist a fost făcut de moderatorul Dan Capatos, la Antena 1.

Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

Costin Mărculescu ar fi fost găsit în cadă, în stare de putrefacție, după ce pompierii au spart ușa.

 

Potrivit Evz.ro, Costin Mărculescu ar fi avut probleme majore cu banii, și se pregătea să lanseze o carte și spera să-și revină.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie la Craiova, acesta debutând în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în piesa TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”.

În 1985 a avut șansa să facă parte din filmul Liceeni, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu.

În 1989-1993 a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L Caragiale, și a fost invitat în mai multe emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț.

Totodată, Costin Mărculescu a pus bazele la 30 mai 1999 Școlii Artistice de Modellind și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: