Redactia.ro
Home » Homepage » Scandal după moartea Tamarei Buciuceanu. Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Jr. de ipocrizie

Scandal după moartea Tamarei Buciuceanu. Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Jr. de ipocrizie

Scandal după moartea Tamarei Buciuceanu. Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Jr. de ipocrizie

Scandal după moartea Tamarei Buciuceanu. Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ștefan Bănică Jr. după ce aceasta a postat un mesaj de adio pentru Tamara Buciuceanu. Cei doi au jucat în filmul „Liceeni” împreună cu Tamara Buciuceanu.

Scandal după moartea Tamarei Buciuceanu. Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Jr. de ipocrizie

Ștefan Bănică Jr. a postat un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare după ce Tamara Buciuceanu-Botez a murit. Artistul a precizat că nu o va uita niciodată pe actrița cu care a jucat în filmul „Liceeni”.

A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!”, a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Jr.

Potrivit Wowbiz.ro, în urma acestui mesaj, colegul de breaslă, Costin Mărculescu a repostat mesajul cântărețului și îl acuză de ipocrizie, susținând că nu a iubit-o niciodată pe Tamara Buciuceanu și nici pe tatăl său, Ștefan Bănică Senior.

Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea.….”,a scris Costin Marculescu pe Facebook.

Marculescu a jucat un rol secundar în „Liceeni”, filmul în care Tamara Buciuceanu și Bănică Jr. au fost protagoniști.

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață marți, 15 octombrie la vârsta de 90 de ani. Actrița avea probleme cu inima, iar la începutul lunii octombrie a fost internată de urgență la spitalul Elias, unde și-a dat ultima suflare.

Citeste si:Ultima fotografie cu Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița slăbise drastic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini