Redactia.ro
Home » Știri » Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de cifra destinului. Iată și cum o calculezi

Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de cifra destinului. Iată și cum o calculezi

GALERIE FOTO (2) Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre şansele pe care le avem ca să ne îmbogățim, asta în cazul în care nu suntem deja acolo, cu milioane de euro în conturi. Iată ce șanse ai și tu să devii bogat în funcţie de cifra destinului pe care o ai și cum să o calculezi.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului

Informațiile au fost prezentate de numerologul Mihai Voropchievici la o emisiune de la Antena 3, Adevăruri ascunse. Cifra de destin se calculează adunând cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. Exemplu: 7.01.2003, înseamnă că adunăm 7+1+2+3 =13. (1+3=4) – 4 este cifra destinului.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 1

Persoanele care au cifra destinului 1 sunt așa cum e și cifra lor: vor să fie primii în toate. Se bazează pe ei înşişi, au forţă şi curaj şi le pun în slujba scopului pe care îl au. Sunt şefi și nu țin cont de sfaturile celorlalți de multe ori, așa că dacă pierd, pierd pe barba lor. Devin foarte ușor oameni de afaceri, antrenori personali. Sunt puţin egoişti. Pot deveni latifundiari.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 2

Oamenii aştia au ceva. Sunt oamenii aleşi. Persoanele care au cifra destinului 2 pot deveni medici, asistenți medicali sau analiști. Cu multă dăruire de sine, pot vindeca oameni cu blândețea lor, în primul rând, și apoi prin prisma cunoștințelor lor. Sunt buni terapeuți. Pot deveni bogaţi. Cea mai importantă lecţie este să nu uite, totuși, de ei.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 3

Ei sunt cei care aduc celorlalți zâmbetul pe buze. Nu ai cum să te superi pe ei pentru că, de cele mai multe ori, au cuvintele potrivite la ei. Totuși, mai au și scăpări, atunci când se leagă de defectele celorlalți. Iar când o fac, o fac cu voce tare… Cei care au cifra destinului 3 pot deveni artişti, prezentatori, actori, scriitori, oratori, profesori sau oameni de vânzări. Şi ei pot deveni terapeuţi.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 4

Logici și practici, oamenii care au cifra destinului 4 sunt buni manageri. Pot face contabilitate cu mare succes. Pot fi ingineri, arhitecţi sau directori. În general, sunt oameni muncitori și nu lasă nimic pe azi, pe mâine. Sunt nişte planificatori extraordinari şi de încredere. Au foarte puțini prieteni și știu cum să fie pentru alții un bun prieten.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 5

Cei cu cifra destinului 5 sunt însetaţi de libertate. E omul ca vântul. Nu poţi să-l prinzi. Tocmai de aceea, ei nu au neapărat job-uri stabile și nici nu stau prea mult căsătoriți. Ei pot fi investitori, investigatori, reporteri, jurnalişti, oratori publici. Sunt nişte negustori extraordinari. Pot să vândă orice şi oricând.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 6

Ei sunt oamenii de ajutor. Pot fi persoane de succes, perfecţionişti. Sunt foarte afectivi şi pot deveni buni profesori, terapeuţi, antrenori personali sau tot ce înseamnă ajutor într-o casă de bătrâni. Educatorii care au cifra destinului 6 pregătesc nişte generaţii de copii care chiar au cei 7 ani de acasă.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 7

Intuiția acestor persoane este foarte bună. Ei pot fi buni strategi şi foarte buni în rezolvarea problemelor. Sunt mereu în căutare de răspunsuri, sunt atraşi de mistere şi de necunoscut. Scopul lor este să descopere adevărul spiritual. Se pot băga în zona de descifrare a secretelor, psihiatri, jurnalişti, tehnicieni, ingineri, programatori, dar şi specialişti în strategie.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 8

Ei sunt, cu adevărat, cei care se pot îmbogăți dacă decid să fie oameni de afaceri, manageri, avocați. Aceste persoane vor să fie propriul lor angajat, fiind foarte atraşi de bani. E greu totuși să intri sub pielea lor. Sunt nişte oameni care au posibilitatea să dezvolte o atitudine pozitivă faţă de lume.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 9

Ei pot fi activişti, artişti, muzicieni, avocaţi, dar şi fotografi sau specialişti. Sunt dispuşi mereu să dea o mână de ajutor. Comunică foarte mult, sunt punte între oameni și îi vor trata pe toți la fel pentru că nu fac discriminări. Nu pun preţ pe partea materială. Aştia nu ştiu să facă bani, dar au noroc de ei. Dacă ai un consilier cu 9, e nemaipomenit. Au o minte deschisă. Ei prind din zbor. Caută, citesc, învaţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: