Redactia.ro
Home » Monden » Ce șanse are Roxen să câștige Eurovision 2021. Liana Stanciu a oferit detalii surprinzătoare din spatele culiselor

Ce șanse are Roxen să câștige Eurovision 2021. Liana Stanciu a oferit detalii surprinzătoare din spatele culiselor

GALERIE FOTO (2) Ce șanse are Roxen să câștige Eurovision 2021

Ce șanse are Roxen să câștige Eurovision 2021. Peste câteva zile, Roxen ne va reprezenta în prima semifinală la Eurovision 2021, iar pregătirile sunt în toi. Liana Stanciu, șefa delegației a făcut dezvăluiri incredibile despre șansa artistei să câștige concursul european.

Ce șanse are Roxen să câștige Eurovision 2021. Liana Stanciu a oferit detalii surprinzătoare din spatele culiselor

Ce șanse are Roxen să câștige Eurovision 2021. Mai sunt câteva zile până când România va excela la Eurovision 2021, pe scena de la Rotterdam. Celebra artistă Roxen ne va reprezenta pe marea scenă, iar pregătirile pentru marea semifinală deja au început. Liana Stanciu, șefa delegației României a declarat pentru Antena Stars, ce șanse are Roxen să câștige cea de-a 65-a a ediției Eurovision Song Contest.

Liana Stanciu a declarat că spectacolul pregătit de România este unul foarte special, cu o coregrafie extraordinară, iar cei 5 dansatori care vor fi alături de Roxen, sunt formidabili. Potrivit acesteia, Roxen este foarte emoționantă, ceea ce este și normal, da promite să dea totul pe scena și să-i facă mândri pe români. Deși spectacolul a suferit mici modificări, acestea au venit în ajutorul artistei pentru ca totul să iasă perfect.

Roxen va reprezenta Romania la Eurovision 2021

Liana a precizat că Roxen a fost o alegere foarte bună să reprezinte România la Eurovision 2021. Cu toate că artista este pregătită să-i dea pe spate pe europeni, Liana Stanciu a spus că nu s-ar pune problema de câștig. „Roxen este un copil extrem de talentat și are un lucru minunat, ea nu joacă emoția. Se lucreaza puțin la felul în care va fi filmat astfel încât ea să nu obosească. E o scenă foarte mare. Se vor schimba câteva lucruri. Eu cred că nu se pune problema să câștigăm concursul, ne-ar plăcea, dar nu cred că anul acesta. Suntem în primele țări și trebuie să trecem de semifinala 1, care e mai grea decât a doua, e ca o finală. Să fii in primele 20 de țări în Europa la muzică este fabulos.”, a spus Liana Stanciu. Roxen va interpreta pe scena de la Rotterdam, piesa„Amnesia”, o melodie de suflet în limba română care îndeamnă la dragoste, liniște și pace, aceasta fiind în ton cu tematica din acest an.

Cine este Roxen?

Roxen, pe numele său real Larisa Roxen Giurgiu, în vârstă de 20 de ani, va reprezenta România la Eurovision 2021. Artista s-a născut la Cluj și a început să cânte de la vârsta de 7 ani. Are deja câteva piese în topurile muzicale, precum „You don’t love me” sau „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate atât la radiourile din țară, cât și în playlist-urile televiziunilor de specialitate.

Piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai cunoscute radiouri din Franța, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveția, Turcia, Bulgaria, Lituania, Slovenia, Estonia și Moldova. Decizia finală de selecție a vocii care să reprezinte România la Rotterdam a aparținut unei comisii la specialiști compusă din Crina Mardare, Luminița Anghel, Lucian Ștefan, Liana Stanciu, Dan Manoliu, Gabriel Scîrlet, Liviu Elekes, Andrei Tudor și Bogdan Păun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: