Redactia.ro
Home » Monden » Roxen, prima repetiție pe scena de la Rotterdam. Piesa artistei nu a făcut impresie bună

Roxen, prima repetiție pe scena de la Rotterdam. Piesa artistei nu a făcut impresie bună

Roxen, prima repetiție pe scena de la Rotterdam.

Roxen, prima repetiție pe scena de la Rotterdam. Artista urmează să cânte în prima semifinală de la Eurovision pe 18 mai. Roxen a obținut doar 9 puncte din partea jurnaliștilor care au văzut repetițiile. Acestea au avut loc duminică, 9 mai.

Roxen, prima repetiție pe scena de la Rotterdam. Piesa artistei nu a făcut impresie bună

Roxen, prima repetiție pe scena de la Rotterdam. Artista urmează să cânte în prima semifinală de la Eurovision pe 18 mai, reprezentând România. Roxen a avut prima repetiție pe scena de la Rotterdam pe 9 mai, iar jurnaliștii prezenți, nu au fost deloc impresionați de prestația româncei. Mai mult, artista a obținut doar 9 puncte din partea acestora, iar pe primul loc din țările care au dat testul scenei a fost Ucraina, reprezentată de trupa Go-A, cu 81 de puncte. Alături de acestea au urcat pe scenă Azerbaijan, Israel, Norvegia, Croația, Cipru, Malta și Belgia. Pe locul 1 la Press Poll s-a situat Manizha, cântăreața care va cânta melodia „Russian woman” din partea Rusiei.

Deși Roxen nu s-a descurcat prea bine în prima zi de repetiții, emoțiile sale au fost de înțeles pentru că este pentru prima dată când urmă pe o astfel de scenă atât de mare. Momentul artistei va de pe scenă va semana foarte mult cel din melodia „Amnesia”. Însă, artista a pregătit și o coregrafie spectaculoasă împreună cu echipa ei, redând practic scenele pe care fanii le-au putut urmări deja în clipul oficial. La casele de pariuri Franța se află pe locul 1, detronând Malta care a fost câteva săptămâni prima, România reușind să ocupe în prezent locul 16. Pe locul al treilea la pariuri se află Elveția, pe patru Italia, iar pe locul 5 Bulgaria. Semifinalele Eurovision vor avea loc pe 18 și 20 mai, iar marea finală, va avea loc pe 22 mai. „Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”, a spus Roxen despre melodia sa.

Câți spectatori vor participa la Eurovision 2021

Din cauza restricțiilor impuse de autorități, toate evenimentele dedicate promovării artiștilor de la Eurovision 2021 vor fi organizate online și vor putea fi urmărite de fani, în timp real. Competiția muzicală a ajuns la ediția cu numărul 65 după ce anul trecut nu s-a putut organiza din cauza pandemiei de coronavirus.

În 2021, evenimentele culturale și de divertisment vor avea mai multe oportunități, iar telespectatorii vor putea urmări din fața ecranelor evoluția participanților din cele 39 de țări, iar 3.500 de spectatori se vor bucura de spectacol chiar din sala amenajată special pentru concurs. „Suntem încântați să vă anunțăm că guvernul olandez și-a dat acordul pentru o audiență de câte 3.500 de spectatori în fiecare zi de concurs Eurovision 2021 din Rotterdam, luna viitoare”, au scris organizatorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: