Redactia.ro
Home » Știri » Piesa României la Eurovision a apărut mai devreme pe internet! Fanii sunt dezamagiți de Roxen

Piesa României la Eurovision a apărut mai devreme pe internet! Fanii sunt dezamagiți de Roxen

Piesa României la Eurovision a apărut mai devreme pe internet! Fanii sunt dezamagiți de Roxen

Melodia cu care Roxen va reprezenta România la Eurovision a fost publicată pe internet mai devreme decât trebuia, iar fanii concursului sunt dezamăgiți de piesa artistei. 

Piesa României la Eurovision a apărut mai devreme pe internet

Un nou scandal s-a iscat între artista Roxen și TVR după ce piesa cu care aceasta va reprezenta România la Eurovision a apărut mai devreme pe internet. Mai mult, se pare că fanii competiției muzicale nu sunt foarte încântați de piesa artistei din Cluj.

Melodia a apărut deja pe Spotify, iar pe grupurile dedicate emisiunii, fanii super-show-ului critică dur Televiziune Română după ce postul public a scris pe Twitter că ar trebui ca cei care au postat deja melodia pe tot internetul să respecte data lansării oficiale.

TVR a anunțat că melodia cu care Roxen ne va reprezenta la concursul muzical european va fi lansată pe 4 martie, la ora 21:00, însă cântecul, intitulat „Amnesia”, a apărut cu o zi înainte de premieră. De asemenea, piesa a fost lansată și în Noua Zeelandă, deci nu se poate pune vorba despre un leak în acest caz.

Ceea ce a ridicat semne de întrebare este faptul că însăși cântăreața a pus ieri pe Youtube piesa Amnesia, contrazicând astfel anunțul TVR care a comunicat că melodia va fi în premieră pe canalul public.

Fanii concursului muzical critică melodia lui Roxen

Cu toate că este una dintre cele mai apreciate apariții din industria muzicală, iar piesele lui Roxen au fost în topuri, fanii Eurovisionului nu sunt de acord ca această melodie să ne reprezinte, pe care o consideră mult mai slabă decât „On a Sunday” cântată de Ester Peony cu care nu am reușit să ne calificăm în anul 2019.

”Ai un an la dispoziție și tu scoți o piesă mai slabă decât toate cele 5 de anul trecut”/ ”Ce penibil. Tot ce este legat de TVR este de un amatorism înspăimântător; Ai 1 an de zile la dispoziție să scoți o piesa mai de doamne ajuta, ai deja cunostinta și știi ce potențial au ceilalți participanți, știi deja care sunt cei mai de temut, și ce prinde cel mai bine la public, și tu scoți o piesi mai slabă decât toate cele 5 de anul trecut, cu pretenția că vei aduce trofeul ESC anul acesta, haideți să fim realiști, nu sunt hater, daca Alcohol You.
Anul trecut a fost cotată pe poziția a 7-a ca și câștigătoare, de ce nu vii cu ceva mai bun? Dacă nu mai era o prioritate atât de mare ESC ca și anul trecut pentru compozitorii GR, mai bine se retrageau și lăsau să se organizeze Selecție Națională, din 100 de piese de rahat, ceva mai de Doamne ajuta tot găseam…”, sunt comentariile critice lăsate de fani după lansarea neoficială a melodiei postate pe Facebook.

Anul acesta, juriul Eurovision România este format din Liana Stanciu, Luminița Anghel, Gabriel Scîrlet, Lucian Ștefan, Andrei Tudor, Bogdan Păun, Bogdan Pavlică, Liviu Elekes și Dan Manoliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: