Redactia.ro
Home » Monden » Roxen, bătută cu bestialitate de iubitul ei. Vecinii au sunat Poliția după ce i-au auzit strigătele de ajutor

Roxen, bătută cu bestialitate de iubitul ei. Vecinii au sunat Poliția după ce i-au auzit strigătele de ajutor

Roxen

Roxen, cântăreața în vârstă de 20 de ani care trebuia să participe la Eurovision drept reprezentată a României, este în centrul unui scandal, după ce iubitul său ar fi bătut-o. Artista a vorbit despre acest subiect sensibil și a admis că, într-adevăr, a fost victima violenței domestice.

Roxen a fost bătută cu bestialitate de iubit

În noaptea de 8 iunie, vecinii artistei au chemat Poliția, după ce dinspre apartamentul acesteia s-au auzit zgomote, țipete, o femeie care striga după ajutor și vocea unui bărbat furios.

Era vorba de nimeni alta decât cea care urma să reprezinte România la Eurovision în acest an, cântăreața Roxen. Aceasta a fost bătută cu pumnii și picioarele de partenerul ei, iar oamenii legii care au intervenit la fața locului au stabilit că aceasta prezenta semne clare de violență și vânătăi.

Roxen a vorbit despre această experiența dureroară și a ținut să le încurajeze pe femeile care trec prin situații similare.

Ce a spus artista despre violența domestică

„Am avut ghinionul să trec prin aceasta experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzată emotional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problema care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare. În cazul meu, la mijloc erau mai mulți factori, cariera mea și o frică inexistentă pe care o crea el, dar în alte situații problema e mult mai gravă și sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante și fragile. Cred că este important ca astfel de lucruri să fie spuse, ca orice femeie să aibă curajul să se protejeze și să lupte pentru a avea o viață normală”, a declarat Roxen la scurt timp după depunerea plângerii.

Mai mult decât atât, artista a obținut un ordin de protecție împotriva iubitul ei, care nu mai are voie să se apropie de ea și nici de locuința ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: