Redactia.ro
Home » Știri » Cutremur în showbiz! Brigitte Sfăt, ordin de protecție împotriva lui Florin Pastramă

Cutremur în showbiz! Brigitte Sfăt, ordin de protecție împotriva lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Scandal în showbizul românesc. Brigitte Pastramă ar fi depus o cerere pentru a obține un ordin de protecție împotriva soțului ei, Florin Pastramă, după ce aceasta ar fi agresat-o.

Brigitte Sfăt, agresată de soțul ei, Florin Pastramă

Chiar în urmă cu câteva zeci de minute, Florin Pastramă ar fi lovit-o pe soția lui, Brigitte Sfăt, așa cum o chema înainte de căsătorie.

Din această cauză, fosta doamnă Năstase a apelat la ajutorul autorităților, pentru a fi protejată împotriva propriul ei soț, care a devenit violent.

Astfel, imediat după acest incident, Brigitte Pastramă a mers la secția de poliție cea mai apropiată de locuința sa, pentru a raporta acest eveniment.

Acolo, aceasta a întreprins toate acțiunile necesare pentru obținerea unui ordin de protecție împotriva propriului său soț, Florin Pastramă, relatează Cancan.

Acesta ar fi devenit deosebit de violent la adresa soției sale, pe care ar fi lovit-o de mai multe ori. Astfel, Brigitte a ajuns la Poliție pentru a raporta incidentul.

Mai mult decât atât, violențele la care a fost supusă Brigitte s-au repetat în mai multe rânduri, iar acesta a fost motivul care a făcut-o pe brunetă să dorească un ordin de protecție și chiar să rupă mariajul pe care l-a avut cu Florin Pastramă,

Zvonurile despre divorț, dezmințite de Brigitte

În urmă cu ceva timp, Brigitte Sfăt vorbea despre zvonurile potrivit cărora ea și soțul ei au divorțat. Aceasta le-a dezmințit la acel moment și a spus că încearcă să formeze o familie cu adevărat și doresc să conceapă un copil.

„Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24. Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului”, a spus Brigitte Sfăt, potrivit viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: