Redactia.ro
Home » Știri » Ce scrie pe certificatul de deces al Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Detalii de ultimă oră

Ce scrie pe certificatul de deces al Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Detalii de ultimă oră

Mama Laurei Roșca, DJ Lalla, strigăt de ajutor cu doar o săptămâna ca artista să moară! Femeia a încercat să își ajute fiica care se lupta cu depresia 

Ce scrie pe certificatul de deces al Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Detalii de ultimă oră!

Ce scrie pe certificatul de deces al Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia

O echipă de experți criminaliști a efectuat o cercetare amănunțită pe plajă timp de mai multe ore, încercând să găsească indicii care să ajute la dezlegarea misterului în jurul morții tinerei.

Potrivit poliției, nu au fost observate semne evidente de violență pe corpul femeii.

Cu toate că au circulat zvonuri că ar fi comis un act impulsiv, concluziile autopsiei indică faptul că tânăra a decedat din cauza înecului, deoarece medicii legiști au identificat apă și nisip în plămânii ei.

Această informație vine ca o surpriză, având în vedere că tatăl ei susținuse că fiica sa era o înotătoare foarte pricepută, ceea ce făcea improbabilă o moarte de acest gen.

În plus, bănuielile că ar fi luat decizia de a-și încheia viața au crescut odată cu dezvăluirea că fusese internată din cauza depresiei, cu doar o lună înainte.

Detalii șocante despre moartea Laurei

Laura Rășca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de „DJ Lalla,” a fost găsită pe plajă în dimineața de joi. Misterul în jurul circumstanțelor morții sale a șocat întreaga țară, deoarece nimeni nu cunoaște cu exactitate ce s-a întâmplat cu tânăra.

Mama tinerei a ajuns la Constanța vineri dimineață și a mers la morgă, de unde va prelua trupul fiicei sale în vârstă de 34 de ani. Identificarea tinerei a fost posibilă datorită unui tatuaj pe brațul ei, pe care era inscripționat numele mamei.

DJ Lalla, despre care apropiații afirmă că era mereu atentă la modul în care se îmbracă când mergea pe plajă, a fost găsită îmbrăcată doar într-un tricou și lenjerie intimă la momentul descoperirii trupului ei neînsuflețit. Pe mâini și picioare purta diverse brățări, iar la gât avea un colier.

Laura are o soră geamănă care locuiește în Anglia, în timp ce tatăl său este un fost muzician. În Turda, locul unde familia este cunoscută, nu există informații despre posibilele probleme ale artistei, cu excepția unor aspecte legate de separarea părinților.

De asemenea, se pare că Laura a cunoscut un bărbat pe o rețea de socializare cu aproximativ o lună în urmă și s-a întâlnit cu el cu două zile înainte de tragedie, la malul mării. DJ Lalla va fi înmormântată la Cluj.

Dj Lalla era o prezență constantă la numeroase petreceri din România, fiind înconjurată mereu de prieteni. De la o tânără plină de energie și fericire, Dj Lalla părea să-și fi pierdut entuziasmul pentru viață în ultimele săptămâni. Informațiile au fost furnizate de Zizika, care a cunoscut-o pe Dj Lalla în contextul proiectelor profesionale și a discutat cu prietenele acesteia, care au dezvăluit aceste schimbări în comportamentul ei. Pe lângă aceste aspecte, se pare că Dj Lalla a înregistrat o scădere semnificativă în greutate înainte de a-și pierde viața, potrivit sursei citate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: