Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă acum cu Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor a trecut prin mai multe operații complicate: ”Am rămas cu sechele”

Ce se întâmplă acum cu Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor a trecut prin mai multe operații complicate: ”Am rămas cu sechele”

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă acum cu Alexandru Arșinel. Se știe că îndrăgitul actor a fost nevoit să treacă prin niște intervenții chirugicale mai complicate chiar la sfârșitul anului trecut. Care este starea de sănătate a acestuia.

La cei 82 de ani, Alexandru Arșinel a suferit mai multe intervenții chirurgicale pe cord deschis chiar la finele anului trecut. Acum s-a aflat cum se simte acum marele actor.

Ce se întâmplă acum cu Alexandru Arșinel, după ce a trecut prin mai multe operații complicate

”Am rămas cu niște sechele, dar sunt optimist. Am avut acele intervenții chirurgicale pe inimă, nu a fost chiar simplu, iar acum mă resimt. Dar lucrurile vor fi bune, cred că în câteva luni va fi ceva mai bine. E important că operația a reușit, că acum sunt mai bine decât înainte și că starea mea de sănătate se îmbunătățește.

V-am spus, am niște sechele, dar nu sunt grave și am motive să cred că medicii nu au greșit când mi-au spus că voi fi bine. Am avut parte de niște medici minunați”, a mărturisit Alexandru Arșinel, pentru Fanatik.

Cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel încă se recuperează după operațiile suferite, dar cel mai mult își dorește să revină cât mai rapid pe scenă. Iar pe marele actor pare că nu îl poate doborî nimic! Și deși la începutul lunii decembrie 2020, actorul a fost supus unei operații pe cord deschis, la trei săptămâni de la operație, Arșinel a și avut primul spectacol. Iar acum vrea din nou în fața publicului.

”Fac recuperare medicală, fac niște proceduri, niște exerciții și cu cei de la Spitalul Monza, dar și în privat. De două ori pe săptămână vine cineva la mine acasă pentru recuperare, pentru terapie. Fac niște exerciții speciale, un fel de gimnastică medicală, nu sunt foarte intense, dar mă ajută foarte mult (…) A avut efecte bune terapia pe care am făcut-o. Nu îmi amintesc exact cum se numește, dar mă simt mai bine acum, sunt mai în putere”, a mai explicat Arșinel, pentru Fanatik.

”O să mai dureze două, trei luni până mă întorc. Dacă mă mai întorc pe scenă, pentru că primarul ăsta (n.r. Nicușor Dan, primarul Capitalei) nu e prea interesat de noi, de cultură.
El m-a și dat afară, dar sper că o să mai joc. Am petrecut o viață pe scenă, nu vreau să renunț încă la asta. Sper că se vor schimba lucrurile și mă voi putea întoarce”, a mai adăugat Alexandru Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini