Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă azi cu Mircea Solcanu. Fostul coleg al lui Cabral este total schimbat

Ce se întâmplă azi cu Mircea Solcanu. Fostul coleg al lui Cabral este total schimbat

GALERIE FOTO (3) Ce se întâmplă azi cu Mircea Solcanu. Fostul coleg al lui Cabral este total schimbat

Mircea Solcanu a fost, în urmă cu câțiva ani, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. El a fost coleg de platou cu Cabral la emisiunea „Poveștiri de noapte”, difuzată de postul de televiziune Acasă TV. În urma unor probleme, acesta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Ce se întâmplă azi cu Mircea Solcanu

Fostul coleg al lui Cabral este total schimbat față de zilele în care era moderatorul emisiunii „Poveștiri de noapte”. Acesta și-a lăsat părul să crească, iar primele riduri de pe față și-au făcut deja apariția. Cu toate acestea, Mircea Solcanu și-a păstrat zâmbetul pe buze și tonusul care l-au făcut celebru.

mircea solcanu prezent
Fotografia postată de Mircea Solcanu în urmă cu 4 zile.

Acesta s-a mutat între timp în Constanța, în orașul său natal, de unde ne mai surprinde cu câteva cadre inedite. În urmă cu doar câteva zile, fostul prezentator a postat pe contul lui de Instagram o fotografie surprinsă la malul Mării Negre, în timp ce se bucura de vremea frumoasă.

Fostul coleg al lui Cabral este total schimbat

Mircea Solcanu (44) e total schimbat în prezent, iar fanii au sesizat că acest lucru. Mult mai liniștit departe de lumina reflectoarelor, fosta vedetă și-a îndeplinit dorințele de mult amânate. El s-a înscris la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius, din Constanța, pentru a deveni actor. Anul trecut, Mircea Solcanu a fost admis la buget, pe specializarea Artele spectacolului.

mircea solcanu prezent
Mircea Solcanu, în prezent

Amintim că fostul prezentator a trecut prin clipe grele acum opt ani. Acesta a fost operat pe creier, la Viena, pentru a-i îndepărta o tumoare. Din fericire, recuperarea a fost de succes, iar prezentatorul se simte excelent în prezent. Cât despre retragerea de pe micile ecrane, decizia a venit după ce a făcut o serie de declarații controversate în spațiul public, iar fanii și postul de televiziune la care lucra l-au taxat.

foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: