Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă cu averea Zinei Dumitrescu. Cine îi scoate moștenirea la licitație

Ce se întâmplă cu averea Zinei Dumitrescu. Cine îi scoate moștenirea la licitație

Zina Dumitrescu, îndrăgita creatoare de modă, a murit în urmă cu doi ani. S-a aflat care a fost ultima dorință a acesteia, dar și ce se întâmplă acum cu averea ei. 

 

Ce se întâmplă cu averea Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu a fost una dintre cele mai iubite persoane din spațiul public. Averea creatoarei de modă a fost scoasă la licitație.

,,Toate lucrurile doamnei Zina de la azil, în perioada de ședere la noi, au fost aduse de fostele manechine ale dânsei, respectiv doamna Dana Șone, din Germania, care i-a adus foarte multe haine și Valentina Pelinel, Dana Androne…deci hainele dânsei persoanle de acasă nu a avut. Respectiv băiatul dânsei, de acasă nu ne-a adus blănuri sau eu știu ce alte haine personale.. Dânsa a dorit foarte mult ca hainele ei să fie împărțite către angajatele căminului, întrucât au avut grijă de dânsa, au îngrijit-o foarte bine și atunci, ca recompensă, a spus că: ”Hainele vreau să le lase celor de aici!” Cu excepția unei haine! A ținut foarte mult să mi-o lase mie, o am și acum, este la birou. Cu excepția unei haine! A ținut foarte mult să mi-o lase mie, o am și acum, este la birou. Este o haină de toamnă-iarnă foarte frumoasă, pe care doresc să o donez în cadrul unei licitații pentru o casă de copii”, a spus Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni unde Zina Dumitrescu a stat înainte de deces.

”Mama Modei Românești”, creatoarea de modă Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie 2019, în camera de la azilul de bătrâni din Ghermănești, acolo unde a stat o perioadă. În trecut s-a vehiculat că unicul său fiu, Cătălin Negreanu, a fost dezmoștenit de creatoarea de modă, deoarece nu și-ar fi achitat obligațiile față de mama sa și nici nua  vizitat-o ani la rând.

,,Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. legal, el era obligat să aibă grijă de prăinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit pentru Libertatea Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, în urmă cu ceva timp.

Zina Dumitrescu a fost lăsată în ultimii ani de viață la un azil de lux, fiul ei motivând că nu poate avea grijă de ea pentru că ”nu știa cum să țină situația sub control”. 

Mama Zina ar fi avut o avere destul de mare. Creatoarea de modă ar fi deținut un apartament, mai multe terenuri, bijuterii scumpe , blănuri și alte obiecte de valoare. Mai mult, celebrul designer mai avea și un apartament pe Calea 13 Septembrie și alte câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei, terenuri pe care fiul acesteia ar fi încercat să le vândă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: