Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, pe care îi trata regește. Patrupedele aveau până și un bucătar propriu

Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, pe care îi trata regește. Patrupedele aveau până și un bucătar propriu

GALERIE FOTO (5) Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, pe care îi trata regește. Patrupedele aveau până și un bucătar propriu

Iată ce se va întâmpla cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, pe care îi iubea enorm și pe care îi trata regește. Patrupedele aveau până și un bucătar propriu, dar și propria lor cameră în Palatul Buckingham.

Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, pe care îi trata regește. Patrupedele aveau bucătar propriu

Regina Elisabeta a II-a a iubit enorm câinii. Și oamenii care iubeau câinii. A iubit caii. Și oamenii care iubeau caii.

De-a lungul vieții ei, ea a fost fotografiată în mod regulat cu un Corgi galez la picioarele sale – o rasă de câini care a devenit, până la urmă, sinonimă cu monarhul.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Cu toate acestea, deși fiecare detaliu a ceea ce urma să se întâmple după moartea ei a fost minuțios planificat, nu se știe prea multe despre ceea ce le rezervă viitorul iubiților ei căței, care acum vor trebui să își caute un nou cămin, a relatat presa străină.

La momentul decesului ei, se pare că Regina Elisabeta a II-a avea patru câini. Potrivit American Kennel Club, suverana Marii Britanii avea doi Corgi galez Pembroke, Muick și Sandy, precum și un „dorgi” mai în vârstă, de rasă mixtă, pe nume Candy. Un Cocker spaniel, Lissy, s-ar fi alăturat grupului de patrupede în luna ianuarie a acestui an.

„Dorgi” a rezultat după ce Corgiul deținut de Regina Elisabeta a II-a s-a împerecheat cu un Teckel deținut de sora ei, Prințesa Margareta, conform CNN. Aceeași sursă susține că toți acești câini ai Reginei ar putea fi îngrijiți de personalul regal înainte de a fi adoptați de Prințesa Anne și Prințul Andrew. Oricum, este „puțin probabil ca ei (cățeii) să fie despărțiți”.

Foto: Profimedia

Dragostea pentru câini poate fi regăsită înapoi în timp. Datează din copilărie, când Regina Elisabeta a II-a s-a îndrăgostit de Dookie, câinele tatălui ei, Regele George al VI-lea. În 1944, cu ocazia împlinirii a 18 ani, ei i-a fost dăruită o cățelușă Corgi, pe nume Susan. Atât de atașată era de Susan, încât se pare că Regina Elisabeta a II-a a luat-o cu ea în luna de miere. Susan a murit în ianuarie 1959, dar monarhul a continuat să dețină zeci de Corgi în timpul vieții.

Potrivit Reader’s Digest, Regina avea o slăbiciune pentru Corgi datorită „energiei și spiritului lor neîmblânzit”.

Foto: Profimedia

Totodată, toți câinii deținuți de suverana britanică erau tratați regește. Aveau un bucătar propriu, care le introducea în dietă, printre altele, preparate din iepure proaspăt sau vită. La dispoziția câinilor erau și doi valeți, care îi supravegheau. Sigur că aveau și propria lor cameră, în Palatul Buckingham, unde primeau tratamentul adecvat.

Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, pe care îi trata regește. Patrupedele aveau până și un bucătar propriu
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: