Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca după ce afaceristul a fost arestat. Soția milionarului rupe tăcerea

Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca după ce afaceristul a fost arestat. Soția milionarului rupe tăcerea

Familia Donca a fost grav afectată după ce soțul, Călin Donca, un milionar de afaceri, a fost reținut de către DIICOT cu aproximativ o lună în urmă. Aceasta s-a întâmplat în urma acuzațiilor de înșelătorie cu criptomonede și evaziune fiscală. Soția afaceristului, până acum retrasă, a decis să își împărtășească experiența și povestește despre impactul acestei situații asupra familiei sale.

Ce se întâmplă cu cei cinci copii ai lui Călin Donca după ce afaceristul a fost arestat

Cum au fost afectați cei cinci copii ai lui Călin Donca de când tatăl lor a fost reținut de DIICOT? Orianda Donca a dezvăluit că absența tatălui a fost resimțită profund de cei cinci copii, și, fără să își dorească, a fost nevoită să preia rolul de lider al familiei.

„În mod evident, atât ca soție, cât și ca mamă, trec printr-o perioadă dificilă, trebuind să fac față unor situații și provocări cu care nu m-am mai confruntat și de care sper să nu mai am parte vreodată. Am învățat că viața ne poate aduce provocări neașteptate și că puterea de a rămâne uniți ca familie este esențială (…) Instinctul de protecție față de copii înfrânge orice temere sau încercare. Cât despre copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”, a declarat Oriadna Donca, conform Cancan.ro.

În plus, soția lui Călin Donca afirmă că atât ea, cât și soțul ei, au o încredere absolută în sistemul judiciar și au speranța că, în curând, se va face dreptate. De asemenea, soția milionarului din Brașov a dorit să exprime recunoștința față de persoanele care i-au oferit sprijin în această perioadă, și a transmis un mesaj inclusiv către cei care au fost ostili sau critici.

Ce mesaj a transmis soția lui Călin Donca celor care-i critică soțul

„Oamenilor care ne-au susținut le mulțumesc și-i apreciez pentru gestul de umanitate. Cu privire la cei care ne-au denigrat în mod gratuit și fără vreun motiv real, îi rog doar ca înainte să facă vreo afirmație să se documenteze concret, să analizeze situația reală și ulterior să se pronunțe”, a concluzionat soția afaceristului.

Călin Donca a făcut eforturi pentru a convinge judecătorii de buna lui credință și a promis că nu va fugi de justiție dacă i s-ar fi acordat libertatea. El le-a transmis magistraților că dorește să se întoarcă acasă pentru a-și îngriji soția și pe cei cinci copii ai familiei. Instanța nu a fost convinsă de argumentele aduse de omul de afaceri, așadar el va rămâne în arest preventiv pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: