Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu copiii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cine a decis să divorțeze și cine a plecat primul din casă

Ce se întâmplă cu copiii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cine a decis să divorțeze și cine a plecat primul din casă

Ce se întâmplă cu copiii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cine a decis să divorțeze și cine a plecat primul din casă

Iată ce se întâmplă cu copiii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cine ar fi decis să divorțeze și cine ar fi plecat primul deja din căminul conjugal, potrivit unor informații apărute în presă.

Ce se întâmplă cu copiii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cine a decis să divorțeze și cine a plecat primul din casă

E o undă de șoc în showbiz, mai ales printre fanii cuplului Dinu și Deea Maxer. Cei doi au anunțat astăzi prin niște mesaje publicate în mediul online că se separă după 18 ani de relație. Legătura lor a început când Deea avea doar 15 ani pe atunci.

Cei doi ar fi semnat deja actele de divorț. Potrivit unui material exclusiv Unica.ro, Deea a fost cea care ar fi renunțat la relație și ar fi părăsit deja domiciliul conjugal. Conform surselor publicației, Dinu Maxer ar fi fost marcat și chiar ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu a mai putut fi schimbat din câte se observă. Totodată, chiar astăzi, cei doi ar fi semnat actele de divorț și ar fi decis ce ar urma să se întâmple cu cei doi copii ai lor, un băiat și o fată. Băiatul ar fi rămas la el, iar fata ar fi rămas la ea. Mai mult decât atât, potrivit Unica, Deea va locui în același bloc cu Dinu Maxer și după separare, asta pentru că și-ar fi achiziționat un apartament în aceeași clădire unde forma o familie cu Dinu Maxer.

Mesajul prin care Dinu și Deea Maxer au anunțat că se despart după 18 ani de relație

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”.

Sursa: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: