Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă cu femeile care NU se spovedesc și NU se împărtăsesc înainte de Crăciun. Ce spune Biserica

Ce se întâmplă cu femeile care NU se spovedesc și NU se împărtăsesc înainte de Crăciun. Ce spune Biserica

Cine se poate și cine nu se poate împărtăși. Ce spun preoții

Învăţătura creştinească ne transmite că este bine să ne spovedim şi să ne împărtăşim de Crăciun. Creștinii vor reuși să lase în urmă păcatele lor, astfel că îl vor întâmpina pe Iisus Hristos cu inima curată.

Spovedania și împărtășirea sunt două practici importante în biserica ortodoxă. Cei mai mulți creștini aleg să meargă în lăcașele de cult pentru a le practica, reușind să scape de necazurile care îi copleșesc în anumite momente.

Avertismentul preoţilor pentru femei

Spovedania și Sfânta Împărtășanie oferă credincioșilor pacea și bucuria interioară. Acestea sunt sacramentele care ne curăță și ne fac mai buni, ne ajută să scăpăm de păcatele care ne apasă și ne împiedică să ne îndepărtăm de Dumnezeu.

Dacă nu mergeți la spovedanie și împărtășanie, este posibil să nu primiți mântuirea și iertarea tuturor păcatelor. Acest lucru poate avea consecințe negative asupra vieții dvs spirituale.

Preoții au afirmat că femeile care nu se spovedesc și împărtășesc nu vor primi binecuvântarea și iertarea păcatelor. În Biserică, aceste două practici sunt esențiale pentru orice creștin.

Femeile sunt încurajate să se pregătească pentru ele folosindu-se de meditație, post și rugăciune.

Cum îi ajută împărtăşania pe copii

În ceea ce privește copiii cu vârsta de până la cinci ani, aceștia trebuie împărtășiți o dată pe lună. Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani se împărtășesc la 40 de zile, fără spovedanie și fără să mănânce înainte.

Micuţii de peste 7 ani pot ține post la fel ca părinții, însă e musai să se spovedească mai întâi, iar mai apoi să se împărtășească.

Sfânta Împărtășanie, denumită și Euharistie, semnifică mulțumirea și recunoștința față de Domnul nostru Iisus Hristos. Pentru a primi împărtășania, credinciosul trebuie să fie convins de faptul că şi-a mărturisit toate păcatele la duhovnic.

Credinţa ne-a învăţat că cel care se împărtăşeşte cu Trupul şi Sângele Domnului se unește tainic cu Domnul, îşi umple sufletul cu har şi cu toate bunurile duhovniceşti pe care le aduce o asemenea unire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: