Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după decesul actriței. Procesul custodiei continuă pentru Rita Sumayla

Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după decesul actriței. Procesul custodiei continuă pentru Rita Sumayla

Fostul soț al Ronei Hartner vrea să obțină custodia fiicei sale.

În urma decesului Ronei Hartner la vârsta de 50 de ani pe 23 noiembrie, o dispută privind custodia fiicei sale de 15 ani, Rita Sumayla, a izbucnit între familia artistei și tatăl fetei, Rocco Sedano. Rocco Sedano a apărut la înmormântarea Ronei Hartner, sugerând că intenționează să lupte pentru custodia fiicei lor.

Totuși, sora Ronei, Rinda Hartner, a ieșit în față pentru a clarifica situația și pentru a face cunoscut testamentul lăsat de artista iubită. Rocco Sedano, fostul soț al Ronei și tatăl Ritei, a fost absent din viața fiicei sale timp de 15 ani, iar acum, în momente de durere și vulnerabilitate, își exprimă dorința de a o avea alături de el. Cu toate acestea, familia Ronei respinge vehement această idee.

Ce scrie în testamentul Ronei Hartner

Într-o apariție la televiziune, Rinda Hartner a vorbit despre presupusa dispută pentru custodie și a dezvăluit conținutul testamentului Ronei Hartner. Ea a subliniat că dorința scrisă de artista îndrăgită va fi respectată în totalitate, ceea ce indică faptul că Rita Sumayla va rămâne sub îngrijirea familiei sale, chiar dacă tatăl ei dorește să o aibă alături de el.

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința,” a declarat Rinda Hartner într-o emisiune moderată de Cristi Brancu.

Sora Ronei Hartner a mărturisit ce relație are nepoata ei cu tatăl său

Pe lângă aspectele legate de testament, Rinda a dezvăluit că Rita Sumayla nu dorește să audă de tatăl ei. Rocco Sedano, care a apărut aparent după decesul Ronei, își exprimă dorința de a construi o relație cu fiica sa, dar adolescenta trece printr-un moment dificil și nu dorește să aducă complicații suplimentare în viața ei.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate,” a adăugat Rinda Hartner.

În acest context sensibil, familia Ronei Hartner încearcă să respecte voința și dorințele artistei, protejând în același timp binele și echilibrul emoțional al Ritei Sumayla.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: