Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco? Charlene a ajuns piele și os

Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco? Charlene a ajuns piele și os

GALERIE FOTO (8) Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco

Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco? În urmă cu câteva luni, Charlene a contractat o infecție serioasă a sinusurilor, motiv pentru care a stat departe de familia sa timp de mai multe săptămâni. Prințesa de Monaco a stat în Africa de Sud, pentru a se recupera. Recent, aceasta și-a șocat fanii după ce a nouă imagine cu aceasta a devenit virală. Charlen este extrem de slabă și fragilă.

Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco? Charlene a ajuns piele și os

Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco? Deși multă lume se aștepta ca luna aceasta Prințesa de Monaco să se întoarcă din Africa de Sud, aceasta nu dă niciun semn că s-ar întoarce prea curând alături de familia sa. Recent,o imagine postată de Charlene de Monaco pe pagina de Instagram a făcut vâlvă în mediul online. Aceasta pare slăbită și fragilă, iar mâinile ei sunt foarte slabe. Prințesa de Monaco apare alături de capul familiei regale Zulu. În interviul oferit de prințesa de origine sud-africană pentru podcast local înainte de operație, Charlene a spus că vrea să se întoarcă la Monaco până la sfârșitul acestei luni. „Mai am o operaţie de făcut, apoi de-abia aştept să mă întorc acasă, la copiii mei, de care mi-e foarte dor”, spune Charlene.

De asemenea, prințesa a declarat că se simte mult mai puternică după cele două intervenții medicale pe care le-a suferit în Africa de Sud, ca urmare a infecțiie la sinusuri cu care a fost diagnosticată după ce a ajuns în această țară. „Nu eram bine atunci când am venit aici şi nu ştiam asta. Sufeream din cauza unei infecţii pe care am început să o tratez imediat. Din păcate, lucrul ăsta m-a obligat să rămân în Africa de Sud luni întregi”, a mai spus prinţesa.

Situația în care este Prințesa Charlene de Monaco devine din ce în ce mai suspectă

Soția Prințului Albert de Monaco lipsește din principat încă din luna ianuarie a acestui an. În vârstă de 46 de ani, aceasta a mers în Africa de Sud pentru o procedură chirurgicală de rutină în țara sa natală. La scurt timp după intervenție, Prințesa de Monaco a dezvoltat o infecție care a lăsat-o în imposibilitatea de a călători, rămânând blocată în Africa de Sud. „Aceasta este cea mai lungă perioadă în care am stat departe de Europa şi de copiii mei. Sunt foarte tristă că nu pot fi cu copiii mei în această vară în Europa. Nu pot forţa vindecarea, aşa că voi fi nevoită să rămân în Africa de Sud până la sfârşitul lunii octombrie”, a declarat prinţesa pentru postul sud-african Radio 702.

În acest timp, prințul Albert a fost nevoit să își facă apariția la evenimentele regale fără soția sa. Charlene de Monaco este considerată cea mai nonconformistă membră a Casei Regale. Aceasta nu este genul de prințesă conservatoare, cu păr lung și manichiură perfectă. În urmă cu ceva timp, Charlene a șocate pe toată lumea cu tunsoarea ei. Aceasta a fost fotografiată într-un safari în Africa de Sud, fiind îmbrăcată în trenind și cu părul scurt și ras în părți.”A fost decizia mea să îmi fac această tunsoare. Se pare că a provocat tot felul de comentarii. Dar mi-am dorit-o de multă vreme, îmi place acest stil. Cu siguranță, dintre toți membrii familiilor regale, eu sunt probabil cea care a încercat diferite coafuri și voi continua să fac asta. Este alegerea mea”, a spus atunci Prințesa Charlene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: