Redactia.ro
Home » Știri » Prinţesa Charlene de Monaco a ajuns de urgență pe patul de spital. Care este motivul

Prinţesa Charlene de Monaco a ajuns de urgență pe patul de spital. Care este motivul

Prințesa Charlene, fostă înotătoare olimpică, care a stat într-o ședere prelungită în țara sa natală, Africa de Sud, a suferit miercuri peste noapte o „stare de rău” nespecificată, a spus palatul. Ulterior, oficialii palatului au spus că se află într-o stare stabilă. Ce a pățit prințesa.

De ce a fost dusă de urgență la spital

Prințesa Charlene din Monaco se află într-o stare „liniștitoare” după ce a fost spitalizată brusc cu complicații din cauza unei infecții sinusale grave, a declarat vineri palatul principatului. Ea a suferit o operațiune nedezvăluită în Africa de Sud luna trecută. Ziarul francez Nice-Matin l-a citat pe Albert pe atunci spunând că „intervenția a decurs bine, prințesa se odihnește și ne gândim cu bunăstarea la ea”, conform acbnews.com. Prințesa Charlene, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită cu domnitorul de Monaco, prințul Albert al II-lea și au copii gemeni.

Alteța Sa Serenă, prințesa Charlene de Monaco, a fost dusă de urgență la spital cu o ambulanță miercuri seara, după ce s-a prăbușit din cauza complicațiilor de la infecția severă a urechii, nasului și gâtului pe care a contractat-o ​​în luna mai. Echipa medicală a prințesei o examinează în prezent, dar a confirmat că prințesa este stabilă.„,  a fost mesajul transmis de oficialii Casei Regale din Africa.

Înainte de știrea spitalizării sale, Albert a declarat publicației americane că data întoarcerii sale la Monaco „depinde de ceea ce spun medicii ei” și, dacă progresul ei continuă, ar putea să-și planifice călătoria imediat după această lună.

Ce obicei are Regina Angliei față de strănepoți

Kate Middleton a vorbit despre relația pe care o Regina Elisabeta o are cu strănepoții ei. Ducesa a dezvăluit că Regina a fost nespus de fericită să afle că va avea o strănepoată, pe micuța Charlotte. De asemenea se pare că Regina a fost prima persoană care a venit să o vadă pe cea mică la Kensington. Kate Middleton a dezvăluit și faptul că George o numește pe străbunica sa „Gan-Gan”. Se pare că obiceiul Reginei față de strănepoții ei este să organizeze petreceri la final de vară pe moșia sa din Scoția, dar și să le facă adesea cadouri pe care le lasă în camerele lor.

Regina a fost cu adevărat încântată că era o fetiță și cred că imediat ce ne-am întors aici la Kensington, a fost unul dintre primii noștri vizitatori aici. Cred că îi place foarte mult de Charlotte. Se uită mereu la ceea ce face. George are doar doi ani și jumătate și el o numește” Gan-Gan „. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor când mergem și rămânem, iar asta doar îi arată dragostea pentru familia ei.„, a declarat Kate Middleton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: