Redactia.ro
Home » Homepage » Ce se întâmplă cu Radu Ayan la doar câteva zile după ce a fost găsit?! Băiatul de doi ani a avut parte de o surpriză uriașă

Ce se întâmplă cu Radu Ayan la doar câteva zile după ce a fost găsit?! Băiatul de doi ani a avut parte de o surpriză uriașă

Radu Ayan a primit cadouri după ce a fost găsit.

Într-o zi plină de emoție și bucurie, Radu Ayan, băiețelul de doar doi ani din Botoșani care a captat inimile oamenilor din întreaga țară, a revenit acasă după un sejur de cinci zile în spital. Momentul întoarcerii sale a fost marcat de o surpriză specială, care a adus zâmbete și lacrimi de fericire familiei sale.

Copilul a stat 25 de ore singur în pădure

După o perioadă de anxietate și speranță, în care comunitatea locală și autoritățile au unit forțe în căutarea lui, Radu Ayan a fost găsit teafăr și nevătămat. Acesta a petrecut 25 de ore în condiții dificile, rătăcind prin pădure, ceea ce a necesitat ulterior monitorizare medicală atentă.

Cadoul pe care l-a primit la întoarcerea acasă a fost nu doar o colecție de jucării, ci un tribut adus eroilor reali care i-au salvat viața: o ambulanță, o mașină de pompieri, un elicopter și o mașină de poliție. Aceste mașinuțe de jucărie simbolizează efortul imens depus de sute de polițiști, pompieri, medici și voluntari în operațiunea de căutare și salvare a micuțului.

Părinții lui Radu Ayan sunt în culmea fericirii

Familia lui Radu Ayan, recunoscătoare pentru sprijinul primit, a luat decizia de a se reuni complet, planificând să se mute în Marea Britanie, unde părinții lui lucrează. Această hotărâre vine după ce băiatul a fost îngrijit de bunica sa în Tudora, reflectând dorința părinților de a fi aproape de fiul lor și de a nu-l mai lăsa să crească departe de ei.

În declarațiile oferite presei, Ionela, mama lui Radu, și-a exprimat uimirea și recunoștința pentru solidaritatea și efortul comunității și autorităților. Emoționată, a povestit despre rezistența și aventura fiului ei în pădure, subliniind cât de prețios este pentru ea și soțul ei să-l știe pe Radu în siguranță și sănătos.

„Suntem foarte obosiți, dar suntem bine acum. Nu am cuvinte să spun (n.r. cum a fost întreaga experiență). Aryan se simte foarte bine, este sănătos. Da, el a povestit aceeași versiune, de lup, de crengi, că s-a ascuns, că a dormit pe crengi și aceeași poveste.

A fost internat doar pentru investigație, nimic altceva, doar să se asigure medicii că totul a fost bine. Eu sunt uimită de felul în care oamenii au sărit în ajutor și toate departamentele de la poliție, pompieri și toți cei care au ajutat… nu am cuvinte”, a declarat mama lui Radu Ayan, la antena3.ro.

Povestea lui Radu Ayan nu este doar un memento al pericolelor ce pot apărea în viața de zi cu zi, dar și o dovadă a bunătății și curajului comunității și autorităților. În cele din urmă, întoarcerea lui Radu acasă și cadourile primite reprezintă un final fericit al unei experiențe care a unit o comunitate întreagă în speranța și rugăciune pentru siguranța unui copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: