Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? Suverana și-a anulat toate vizitele oficiale

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? Suverana și-a anulat toate vizitele oficiale

GALERIE FOTO (3) Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? Vineri, Palatul Buchingham a anunțat că medicii i-au recomandat Reginei ELisabeta a II-a să se odihnească, având în vedere că în urmă cu câteva zile a fost internată la spital.

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? Suverana și-a anulat toate vizitele oficiale

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? Regina Elisabeta, 95 ani, își îngrijorează fanii. În urmă cu câteva zile, Suverana a petrecut o noapte la spital, fiind supusă unor investigații medicale. Recent, medicii i-au recomandat Reginei să anuleze toate vizitele oficiale pentru a se odihni. „Medicii Majestății Sale au sfătuit-o să continue să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni. Majestatea Sa poate continua să își asume sarcini ușoare, desfășurate în biroul său, inclusiv unele audiențe virtuale, dar nu poate să participe la vreo vizită oficială”, au transmis reprezentanții Palatului Buckingham. De asemenea, în comunicat este specificat faptul că Suverna regretă că nu poate participa la Ziua Comemorării încheierii Primului Război Mondial, pe 13 noiembrie.

Săptămâna trecută, la recomandarea medicilor, Regina Elisabeta a II-a a anulat o călătorie în Irlanda de Nord, dar marți și-a reluat sarcinile. Totodată, suverana și-a anulat participarea la conferințe ONU despre clima COP26, care va avea loc săptămâna viitoare la Glasgow.

Regina Elisabeta a II-a, afectată după moartea prințului Philip

În aprilie, Prințul Philip s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani, iar Regina Elisabeta a suferit enorm. Ulterior, Suverana a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de susținere după moartea sotului, dar și celor care i-au făcut urări cu ocazia zilei de naștere. „Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale”, a scris regina într-un mesaj semnat Elisabeta R. şi transmis de Palatul Buckingham.

Cu ocazia împlinirii a 95 de ani, Regina Elisabeta a primit multe urări, iar acest lucru a fost apreciat foarte mult de suverană. A fost prima aniversare pe care mama Prințului Charles a petrecut-o fără prințul Philip, despre care se spune că a reprezentat forța și sprijinul ei. Elisabeta a II-a este cel mai vârstnic monarh din lume. Ofițer în marina regală, cunoscut pentru umorul său tăios, care nu era mereu pe placul tuturor, prințul Philip i-a fost mereu alături reginei Elisabeta a II-a timp de 74 de ani. În 1997, cu ocazia aniversării de aur, suverana declara despre soțul său că este o persoană care nu acceptă ușor complimente, dar a fost omul care i-a dat putere.

Prințul Phillip s-a în insula Corfu din Grecia, ca membru al familiei regale elene. La numai un an a plecat cu părinții săi în exil și s-a mutat la rudele din Marea Britanie. În ultimii ani, prințul Phillip a avut mai multe probleme de sănătate, si s-a retras din activitățile oficiale în 2017, după ce timp de 64 de ani a participat la peste 22.000 de evenimente publice de la încoronarea soției sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: