Redactia.ro
Home » Știri » Motivul din cauza căruia Regina Elisabeta a ajuns la spital. ”Se uită la televizor până noaptea târziu”

Motivul din cauza căruia Regina Elisabeta a ajuns la spital. ”Se uită la televizor până noaptea târziu”

Motivul din cauza căruia Regina Elisabeta a ajuns la spital. ”Se uită la televizor până noaptea târziu”

Motivul din cauza căruia Regina Elisabeta a ajuns la spital. Se pare că oboseala este principalul factor care ar fi făcut-o pe aceasta să ajungă pe mâna medicilor. 

Motivul din cauza căruia Regina Elisabeta a ajuns la spital. ”Se uită la televizor până noaptea târziu”

Oboseala Reginei Elisabeta a II-a, unul dintre motivele pentru care suverana a fost sfătuită de medici să anuleze o vizită oficială în Irlanda de Nord, este rezultatul „unui program foarte încărcat” și a faptului „că se uită la televizor până noaptea târziu”, scrie The Independent.

La începutul acestei săptămâni, suverana britanică a trebuit să renunțe la o vizită în Irlanda de Nord, la sfatul medicilor, și a petrecut chiar și o noapte la spital, pentru a putea fi supravegheată mai îndeaproape. După întoarcerea Reginei la Windsor în următoarea zi, echipa care se ocupă de programul suveranei a mai redus din numărul de evenimente la care ea ar fi trebuit să participe înainte de summit-ul COP26, de la Glasgow, de la finalul lunii.

Conform informațiilor The Sunday Times, citate de Independent, Regina este „epuizată” din cauza unui programului încărcat – întâlniri sociale și private dar și pentru că stă până noaptea târziu pentru a se uita la televizor.

„Regina merge constant la vizite, prânzuri și cine cu familia și prietenii în ultima perioadă pentru că nu vrea să fie singură”, a relatat Sunday Times. De la moartea Prințului Philip în aprilie, informațiile sunt că Regina încearcă să se mențină ocupată.

O sursă apropiată de familia regală susține că suverana își petrece multe dintre seri uitându-se la seriale TV împreună cu fosta bonă a copiilor săi, Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani. Printre serialele preferate ale suveranei se numără serialul procedural polițist „Line of Duty”. De asemenea, ea a mai stat la televizor până noaptea târziu și pentru a urmări finala US Open, câștigată de Emma Răducanu.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. În vârstă de 95 de ani, Suverana trebuia să meargă miercuri, în vizită în Irlanda de Nord. Aceasta s-a lăsat convinsă de medicii săi, să se odihnească și să-și anuleze vizita în Irlanda. Așadar, Regina Elisabeta se va odihni în următoarele zile la castelul Windsor.

Monarhul britanic este așteptat să participe la o conferință despre schimbările climatice care va avea loc la Glasgow, la finalul lunii octombrie. Surse ale Casei Regale au declarat că Regina este dezamăgită că nu poate pleca în Irlanda de Nord, dar totodată are moralul ridicat. „Majestatea sa este într-o dispoziție bună și este dezamăgită că nu va putea să viziteze Irlanda de Nord, unde urma să-și îndeplinească mai multe angajamente astăzi și mâine. Regina le transmite cele mai calde urări celor din Irlanda de Nord și abia așteaptă să efectueze vizita pe viitor”, se spune în declarația de la Palatul Buckingham.

Soția prințului Philip a participat în ultima perioadă la mai multe evenimente, între care Global Investment Summit, care a avut loc marți seară chiar la Palatul Windsor. Suverana i-a primit în audiențe virtuale pe ambasadorii din Japonia și Uniunea Europeană. Marți, Regina Elisabeta a II-a a refuzat premiul „Persoana vârstnică a anului” mărturisind că „ești atât de vârstnic pe cât te simți”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: