Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu suverana de 95 de ani

Regina Elisabeta a II-a a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu suverana de 95 de ani

Regina Elisabeta a II-a a ajuns la spital, fiind nevoită să-și anuleze călătoria în Irlanda de Nord. Cum se simte acum suverana de 95 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a ajuns la spital, fiind nevoită să-și anuleze călătoria în Irlanda de Nord. Cum se simte acum suverana de 95 de ani.

Regina Elisabeta a II-a, la spital! Ce s-a întâmplat cu suverana de 95 de ani

Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să anuleze călătoria în Irlanda de Nord din cauza stării de sănătate. După anularea călătoriei în Irlanda de Nord, Palatul Buckingham a anunțat că regina Elisabeta a II-a a fost spitalizată peste noapte. Suverana de 95 de ani a fost supusă unor investigații.

„În urma sfaturilor medicale de a se odihni pentru câteva zile, Regina s-a dus la spital în după-amiaza zilei de miercuri pentru investigații preliminare, întorcându-se la Castelul Windsor azi, la prânz, în stare bună”, se arată în documentul oficial publicat de Palatul Buckingham joi.

Regina Elisabeta a II-a, vizită anulată din cauza unor probleme de sănătate

Regina Elisabeta a II-a avea programată o vizită de două zile în Irlanda de Nord, dar a anulat-o pe seama sfaturilor primite de la medicul ei.

„Regina se simte bine, dar e dezamăgită că nu mai poate să viziteze Irlanda de Nord, unde avea programate mai multe întâlniri. Majestatea Sa transmite urări de bine oamenilor din Irlanda de Nord și așteaptă cu nerăbdare să viziteze în viitor”, a transmis Palatul Buckingham, miercuri.

Regina Elisabeta a II-a, cină cu liderii mondiali înainte de a ajunge la spital

Însă se pare că problemele de sănătate ale suveranei nu au legătură cu COVID-19, potrivit celor de la BBC,

Regina Elisabeta a fost gazda unei cine la care au participat lideri mondiali, inclusiv prim-ministrul Boris Johnson și fondatorul Microsoft Bill Gates. Prințul Charles și prințul William i-au fost alături de Majestatea Sa.

Regina Elisabeta a II-a, în baston pentru prima dată

Recent, Regina Elisabeta a II-a a fost văzută în baston pentru prima dată când a participat la un eveniment public important. Marți, suverana de 95 de ani și-a făcut apariția în fața britanicilor cu un baston, pentru prima oară, la împlinirea a 100 de ani de la înfințarea Legiunii Britanice Regale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: