Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Care este, de fapt, motivul

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Care este, de fapt, motivul

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Sfătuită de medici, Suverana și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Specialiștii i-au recomandat Reginei Elisabeta să se odihnească și să se ferească de virusul care a ucis milioane de oameni.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Care este, de fapt, motivul

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. În vârstă de 95 de ani, Suverana trebuia să meargă miercuri, în vizită în Irlanda de Nord. Aceasta s-a lăsat convinsă de medicii săi, să se odihnească și să-și anuleze vizita în Irlanda. Așadar, Regina Elisabeta se va odihni în următoarele zile la castelul Windsor.

Monarhul britanic este așteptat să participe la o conferință despre schimbările climatice care va avea loc la Glasgow, la finalul lunii octombrie. Surse ale Casei Regale au declarat că Regina este dezamăgită că nu poate pleca în Irlanda de Nord, dar totodată are moralul ridicat. „Majestatea sa este într-o dispoziție bună și este dezamăgită că nu va putea să viziteze Irlanda de Nord, unde urma să-și îndeplinească mai multe angajamente astăzi și mâine. Regina le transmite cele mai calde urări celor din Irlanda de Nord și abia așteaptă să efectueze vizita pe viitor”, se spune în declarația de la Palatul Buckingham.

Soția prințului Philip a participat în ultima perioadă la mai multe evenimente, între care Global Investment Summit, care a avut loc marți seară chiar la Palatul Windsor. Suverana i-a primit în audiențe virtuale pe ambasadorii din Japonia și Uniunea Europeană. Marți, Regina Elisabeta a II-a a refuzat premiul „Persoana vârstnică a anului” mărturisind că „ești atât de vârstnic pe cât te simți”.

Câți nepoți ale Regina Elisabeta

Toată lumea îi cunoaște pe Prinții William și Harry, dar Regina Elisabeta are o mulțime de nepoți și strănepoți de la cei patru copii ai săi. Suverana se poate bucura de statutul de bunică și străbunică. Monarhul are nu mai puțin de opt nepoți și tot atâția strănepoți.

Copiii Reginei Elisabeta și a Prințului Philip sunt Printul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrei și Prințul Edward. La rândul lor, aceștia au doi copii. Printul William poate deveni următorul Rege al Marii Britanii, fiind al doilea pe linia de succesiune, după ce tatăl său, Prințul Charles i-a cedat locul. Acesta este căsătorit cu Kate Middleton si au trei copii.

Prințul Harry este fratele lui William, și este căsătorit cu Meghan Markle. Cei doi au împreună doi copii. În urmă cu aproape doi ani, Harry s-a mutat în America, renunțând la responsabilitățile regale.

Peter Philips este fiul printesei Anne a Marii Britanii cu Mark Philips. Peter este căsătorit cu Autumn Kelly, și au împreună două fetițe. Este al 16-lea pe linia de succesiune și nu deține un titlu regal.

Zara Tindall este sora lui Peter. Aceasta este campioană olimpică ecvestră și e căsătorită cu fostul jucător de rugby Mike Tindall. Cei doi au împreună două fetițe și un băiețel.

Prințesa Beatrice de York și prințesa Eugenie sunt fiicele Printului Andrei. Cea dintâi este căsătorită cu Edoardo Mapelli Mozzi, iar Eugenia este căsătorită cu Jack Brooksbank.

Lady Louise și printul James sunt copiii Printului Eduard. Louise este cea de-a 14-lea pe linia de succesiune. James, în vârstă de 13 ani, este al 13-lea pe linia de succesiune la tronul britanic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: