Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu showul ,,Românii au talent”. Smiley a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu showul ,,Românii au talent”. Smiley a făcut anunțul

Showul ,, Românii au talent” a ajuns la sezonul numărul 11. Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii emisiunii, au început deja filmările. 

 

Smiley a dat detalii despre noul sezon

 

Un nou sezon este așteptat de toată lumea. Smiley și Pavel Bartoș deja au dat startul filmărilor pentru preselecții.

Smiley a făcut anunțul în această dimineață pe contul personal de facebook. Conform artistului filmările pentru preselecții, fără juriu, deja au început, iar în curând îi veți putea vedea pe cei doi în orașul tău. ,, O duminică liniștită vă dorim! #nevedemnoi în sezonul 11 Românii au talent”, a scris artistul pe contul personal de facebook. ,,Bună dimineața, de mâine începem filmările la Românii au Talent, pentru preselecții. Ca de obicei, eu și Pavel Bartoș deja am început filmările înaintea juriului.”, a mai anunțat artistul.

 

 

Care sunt schimbările aduse showului

 

Primele informații despre noul sezon au venit odată cu anunțul despre plecarea lui Mihai Petre de la masa juriului.  Fanii show-ului nu s-au arătat mulțumiți de schimbările făcute. Însă, fanii emisiunii s-au liniștit când au aflat că Alexandra Dinu, la a doua experiență la acest show, îi va lua locul.

Ca și în anii trecuți, Pavel și Smiley au plecat deja în țară pentru preselecții, primul oraș cert fiind Timișoara și Iași.

 

 

Un sezon diferit

 

Surpriza acestui sezon este plecarea neașteptată a lui Mihai Petre. Misterul aestei decizii s-a adâncit și mai mult, după ce, exact cu o săptămână înainte de această veste, Mihai vorbea despre noul sezon la Cătălin Măruță.

Alexandra Dinu, nefiind la prima experiență, s-a arătat extrem de bucuroasă de noua propunere din partea PRO TV, de altfel ea va fi prezentă în noul sezon, în locul lui Mihai Petre. ”Eu nu voi fi specializată pe un domeniu, la jurizare. Nu vin nici din zona de muzică, nici din cea a dansului, dar am și eu o experiență de viață și vreau să fiu acolo cu sufletul. Concurenților nu cred că trebuie să le fie teamă de mine”, a declarat aceasta.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: