Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă dacă ții „Dieta Balerinelor”? Monica Tatoiu a spus adevărul despre această metodă rapidă de slăbit

Ce se întâmplă dacă ții „Dieta Balerinelor”? Monica Tatoiu a spus adevărul despre această metodă rapidă de slăbit

Cu ajutorul „Dietei Balerinelor”, Monica Tatoiu a slăbit un kilogram pe zi, însă a ajuns să se îngrașe la fel de repede precum a dat jos. Aceasta s-a hotărât să povestească ce a pățit când a ajuns la kilogramele dorite.

Monica Tatoiu: „M-am îngrășat mai mult decât am slăbit”

Femeia de afaceri, Monica Tatoiu a povestit ce a pățit de la dieta pe care a ținut-o și ce surpriză neplăcută a avut. După ce a reușit să slăbească patru kilograme, a pus înapoi mai multe decât a dat jos:

„Dieta Balerinei mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie”, a spus ea pentru „Antena Stars”.

Monica Tatoiu era convinsă că dieta este foarte bună și adoptase un stil de viață sănătos. La rândul său făcea recomandări altor persoane care-și doresc să fie ca ea.

„Sunt niște principii care se bazează și pe consecvența ta. De trei ori pe zi, mănânci din 5 în 5 ore, în 30% din farfurie trebuie să fie legume, 30% trebuie să fie proteine, 30% fructe și 10% fibră. E important să bei 3 litri de apă pe zi și să nu mănânci cu 2 ore înainte să te culci. Așa am pus doar un kilogram în 2 ani”, a completat Monica Tatoiu

Când a avut femeia de afaceri cele mai multe kilograme

După ce a născut, Monica Tatoiu ajunsese la 86 de kilograme și dorea să țină diete, deoarece nu se mai simțea bine în pielea ei:

„Cele mai multe kilograme le-am avut după ce am născut, 25 kg am luat la 40 de ani. Am fost în Africa de Sud și am probat rochiile pe care le mai aveam, dar nu-mi mai veneau și atunci am zis „gata!”. Aveam 86 de kilograme”, a declarat femeia de afaceri, potrivit „SpyNews”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: