Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă, de fapt, dacă iei o lămâie și o combini cu bicarbonatul de sodiu

Ce se întâmplă, de fapt, dacă iei o lămâie și o combini cu bicarbonatul de sodiu

Lamaie si bicarbonat

Sucul de lămâie este foarte bun, apa cu lămâie dimineața fiind o soluție foarte bună pentru persoanele care vor să scadă în greutate sau care vor un plus de energie dimineața. La fel, și bicarbonatul de sodiu are o mulțime de întrebunițări. Iată ce se întâmplă când combinăm cele două ingrediente-minune!

Ajută la funcționarea rinichilor

Combinația de lămâie cu bicarbonat de sodiu este foarte bună pentru rinichi și pentru alcalinizarea organismului. Când există prea multă aciditate în organism, atunci această combinația vine în ajutorul nostru. De asemenea, ajută și rinichii să funcționeze mai bine și să elimine toxinele, dar și să combată depunerea grăsimilor.

Digestie mai bună

Combinația dintre lămâi și bicarbonat de sodiu este foarte bună pentru digestie. Astfel, dacă le amestecăm obținem o soluție împotriva flatulenței și a refluxului gastro-esofagian.

Doza de sănătate de dimineață

Așa cum am spus și la începutul acestui articol, apa cu lămâie este foarte bună pentru a da start zilei, însă dacă punem și bicarbonat de sodiu în ea, atunci ea este chiar și mai eficientă! Dacă o iei dimineața, înainte de a lua micul dejun, aceasta are loc de curățare a organismului și este o sursă excelentă de vitamina C. De asemenea, băutura luată dimineața, pe stomacul gol, curăță ficatul.

Te ajută să slăbești

Pentru că lămâile sunt bogate în fibre pectine, care oferă senzația de sațietate pentru mai mult timp, amestecul de apa cu lămâie și bicarbonat de sodiu poate să te ajute în combaterea kilogramelor în plus, fără efort.

Efecte benefice asupra sistemului cardiovascular

Dacă bei apa cu lămâie și bicarbonat de sodiu scazi nivelul colesterolului rău din organism și îmbunătățești sistemul cardiovascular.

Un sfat foarte bun în ceea ce privește felul în care trebuie să consumăm apa cu lămâie și bicarbonat de sodiu este că trebuie să folosim apa caldă, cât mai aproape de temperatura corpului nostru ca ea să fie asimilată cât mai bine și mai repede.

De asemenea, pentru că lămâile sunt acide, cel mai bine ar fi să bei apa cu lămâie și bicarbonat de sodiu cu un pai, pentru că sucul de lămâie poate afecta dinții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: