Redactia.ro
Home » Stil de viață » A început curăţenia de iarnă! Cum cureţi gresia, fără să o zgârii, cu bicarbonat de sodiu

A început curăţenia de iarnă! Cum cureţi gresia, fără să o zgârii, cu bicarbonat de sodiu

Gresie

Bicarbonatul de sodiu este foarte folositor în curățenia casei noastre, dar puțini sunt cei care știu câte întrebuințări are, de fapt, acesta! Iată cum ne putem curăța podelele folosindu-ne de acest ingredient minune.

Cum curățăm gresia cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un ajutor de nădejde în casa noastră, așa că trebuie să ne bucurăm de beneficiile pe care acesta le oferă. Iată cum putem să ne curățom podelele din gresie, fără a le zgâria sau a lăsa vreo urmă, cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Substanțele pe care le putem cumpăra din comerț sunt uneori prea puternice sau nu sunt deloc bune pentru noi sau cei din jur, așa că este cel mai bine este să alegem mereu soluțiile naturale de curățat.

Iată cum ne putem face gresia imaculată, folosind bicarbonatul de sodiu. Soluția pe care trebuie să o preparăm este una foarte simplă. Avem nevoie doar de un pachet de bicarbonat de sodiu și de o cană de apă fierbinte. Dacă gresia este foarte veche sau are pete care se vor lua mai greu, putem adăuga și niște lămâie și oțet.

Podea imaculată, cu bicarbonatul de sodiu

Putem acest amestec într-un recipient cu pulverizator, iar apoi aplicăm soluția peste tot pe gresie. Apoi, este necesar să lăsăm să acționeze timp de cel puțin cinci minute, iar apoi putem să începem să curățăm gresia. Un sfat foarte util este să începem curățarea acesteia de sus în jos, pentru ca eventualele reziduuri de pe pereți să nu cadă pe jos, după ce noi am șters deja acolo. Acest lucru nu înseamnă altceva decât să muncim de două ori.

Folosiți cu încredere această soluție atunci când este nevoie să curățați gresia din bucătăria dumneavoastră, pentru că este garantat succesul! De asemenea, un sfat foarte important este să nu uitați să curățați și rosturile, pentru că și acelea au depuneri de grăsime în ele!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: