Redactia.ro
Home » Sport » Ce se întâmplă în mariajul fostului fotbalist Gabi Popescu cu Crina Abrudan: „Pentru el e mai complicat”

Ce se întâmplă în mariajul fostului fotbalist Gabi Popescu cu Crina Abrudan: „Pentru el e mai complicat”

GALERIE FOTO (8)

Crina Abrudan și Gabi Popescu au un mariaj neconvențional! Deși cei doi soți se înțeleg de minune, preferă să călătorească separat în vacanțe. Fosta concurentă de la Survivor a explicat motivele pentru care călătorește destul de des fără partenerul său de viață.

De ce călătorește singură Crina Abrudan

Crina Abrudan (45 de ani) și fostul internațional Gabi Popescu (49) sunt împreună de peste 15 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, cei doi soți au interese diferite. În timp ce fosta prezentatoare TV iubește să călătorească și să exploreze locuri noi, fostul fotbalist preferă să nu o însoțească pe soția sa în destinațiile pe care ea dorește să le viziteze.

Crina Abrudan călătorește adesea singură

Crina Abrudan a dezvăluit că Gabi Popescu, fostul fotbalist al Generației de Aur, nu este atât de pasionat de vacanțe, astfel că în majoritatea cazurilor ea este nevoită să călătorească singură.

„Am fost în Maldive, dar nu cred că o să mai mergem în grabă, așa cum am facut-o în trecut. Pentru că este destul de departe pentru soțul meu. Eu aș pleca. Pentru el e mai complicat. Noi am mers în Maldive pentru că eram în Dubai și era aproape, așa că am zis să mergem câteva zile și acolo.

Dacă ar fi după mine eu aș călători foarte mult, îmi place să călătoresc, dar nu neapărat să iau fiecare călătorie ca pe o vacanță. Una este vacanța, alta e călătoria. În vacanță e ok să te duci să stai la plajă, la soare, așa într-o călătorie e altceva”, a povestit Crina Abrudan pentru Ego.

Crina Abrudan a detaliat că a călătorit singură în Peru și Mexic, însă soțul ei nu a avut nimic împotrivă.„Mi-a plăcut foarte mult când am fost în Peru. Am fost câteva zile și în Mexic. Mie îmi place să călătoresc, să merg în diverse locuri din lume și să văd cum trăiesc oamenii, să aflu mai mult despre cultura locurilor, despre ceea ce mănâncă oamenii în zonele respective, despre civilizația de acolo, despre istoria lor. Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult, dar e mai complicat cu soțul meu”, a mai povestit Crina.

Gabi Popescu și Crina Abrudan sunt căsătoriți din 2017

Crina Abrudan și fostul fotbalist Gabi Popescu sunt împreună din anul 2008, însă în 2013 au trecut printr-o perioadă dificilă. Au decis să se despartă, iar la acea vreme s-au răspândit zvonuri conform cărora Gabi Popescu ar fi fost atras de o altă tânără și a ales să încheie relația cu Crina. Blondina plină de viață a suferit enorm în acea perioadă, dar după câteva luni cei doi s-au reconciliat.
Gabi Popescu si Crina Abrudan s-au casatorit in 2017

În 2017, Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au căsătorit într-un eveniment la care au participat peste 130 de prieteni, rude și apropiați. Nașii lor au fost antrenorul Cosmin Olăroiu și soția acestuia, Luminița.

Crina Abrudan, în ziua nunții

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: