Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă în vila Denisei Răducu, la patru ani de la moartea ei. Tatăl cântăreței rupe tăcerea: ”Vor sta acolo”

Ce se întâmplă în vila Denisei Răducu, la patru ani de la moartea ei. Tatăl cântăreței rupe tăcerea: ”Vor sta acolo”

Se împlinesc aproape patru ani de la moartea cântăreței Denisa Răducu, iar tatăl ei rupe tăcerea. Emilian Răducu a mărturisit ce se întâmplă cu vila din Vâlcea, pe care vedeta se apucase s-o construiască înainte de a se stinge.

Denisa Răducu sau Denisa Manelista, așa cum era artista cunoscută în lumea muzicii de petrecere, s-a stins la vârsta de doar 27 de ani, suferind de cancer la ficat.

Îndrăgita cântăreață a lăsat în urma sa multe lacrimi care încă mai curg pe obrajii fanilor și celor apropiați ei, dar și o avere de împărțit.

Pe moștenierea Denisei Răducu, încă se mai duc lupte în familia artistei. Însă ce este deja cert, cineva se bucură deja de apartamentul și de vila manelistei.

Ce se întâmplă în vila Denisei Răducu, la patru ani de la moartea ei

Sunt aproape patru ani de când Denisa Răducu s-a stins, iar tatăl cântăreței mărturisește cine a i-a moștenit vila regretatei sale fiice.

Emilian Răducu spune ce s-a întâmplat cu vila căreia fiica sa nu a apucat decât să îi ridice pereții exteriori, deși visa să o termine și să se mute în ea.

Tatăl Denisei susține că acum vila din comuna Ştefăneşti, județul Vâlcea, a ajuns pe mâinile surorii cântăreței, Adelina Răducu.

”Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea”, a spus Emilian Răducu, potrivit Playtech.

Și chiar dacă vila Denisei va fi acum locuită, Emilian Răducu susține că imobilul a fost construit după cum își dorea cântăreața, totul fiind făcut în memoria ei, chiar dacă investiția a fost extrem de costisitoare.

”Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Totul este foarte scump în ziua de astăzi, orice costă, toate hârtiile alea sunt foarte scumpe”, a mai explicat tatăl Denisei Răducu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: