Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Fiul de suflet al artistului, dezvăluiri șocante

Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Fiul de suflet al artistului, dezvăluiri șocante

Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist s-a stins din viață în urmă cu cinci luni. Fiul său de suflet nu îl poate uita pe cel care l-a învățat atâtea lucruri. Recent, Alin a făcut noi declarații, după ce a ajuns la mormântului lui Petrică Mîțu Stoian.

Ce se întâmplă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Fiul de suflet al artistului, dezvăluiri șocante

Petrică Mîțu Stoian a murit pe data de 6 noiembrie 2021. Artistul a murit la doar 61 de ani, după ce s-a vindecat de COVID-29. Acesta a fost internat la o clinică privată unde făcea recuperare post-infecție. Moartea sa a lăsat un gol în sufletul celor care l-au cunoscut, care nu își pot reveni nici acum, la mai bine de cinci luni de la moartea artistului. Printre cei care îl plâng pe Petrică Mîțu Stoian se numără și Alin Gabriel Matei, cel pe care artistul îl numea ”fiul lui de suflet”. Tânărul merge lunar, pe data de 6, la mormântul artistului pentru a-i aprinde o lumânare și ii pune flori la căpătâiul acestuia. Luna aceasta, Alin a avut parte de o surpriză când a mers la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Aici tânărul a găsit multe persoane care se rugau pentru el.

” Am fost la mormântul maestrului pentru că în fiecare lună, pe data de 6, vin la cimitir. Aduc flori, aprind o lumânare pentru că ceva mă cheamă la Craiova. Mi-e dor de dumnealui, de vorba bună și blândă venită din partea dumnealui și așa consider că este bine și pentru sufletul meu, să vin la mormânt.

Erau și necunoscuți la mormânt, cei care i-au apreciat melodiile. Nu cred că timpul a schimbat cu ceva emoția, a fost o persoană foarte apropiată de mine și de sufletul meu, ca un al doilea tată. E firesc să mă emoționez și să mă treacă un fior când merg acolo”, a declarat Alin Gabriel Matei, notează starpopular.ro.

Alin Gabriel Matei: „Mi-e dor de dumnealui”

Petrică Mîțu Stoian a avut o relație specială cu Alin Gabriel Matei și a încercat să fie alături de el întotdeauna. Artistul l-a luat sub aripa sa și l-a luat la toate concertele sale. Când a vorbit despre regretatul artist, Alin a declarat că un singur lucru îi mai aduce alinarea în aceste momente. Tânărul susține că la șase săptămâni de la moartea artistului, familia acestuia i-a permis să îi ducă piesele mai departe, prin glasul său. De asemenea, Doru Gușman, managerul și prietenul regretatului artist i-a oferit lui Alin o ie de-a maestrului. Alin spune că o va îmbrăca ori de câte ori are ocazia. î”Ia am primit-o la parastasul de șase săptămâni de la dl. prof. Gușman, am primit și acordul familiei dumnealui să cânt cântecele maestrului. Am fost foarte bucuros că am primit ia, sunt foarte mândru că pot s-o port oriunde merg. O port la filmări, la spectacole, îl simt lângă mine, îi simt prezența și îmi dă puterea”, a mai spus tânărul artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: