Redactia.ro
Home » Homepage » Ce se întâmplă, până la urmă, cu pensiile? Precizările vicepremierului

Ce se întâmplă, până la urmă, cu pensiile? Precizările vicepremierului

pensiile

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că sunt bani alocați pentru creșterea pensiilor și că nu există motiv de îngrijorare pentru români.

„Premierul a afirmat astăzi că există bani alocați pentru creșterea pensiilor. Și o completare pe care eu îmi permit să o fac este următoarea: Românii nu au de ce să se îngrijoreze. În momentul în care PNL a ajuns la guvernare și a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupați de bunăstare.

Am luat o serie de măsuri care, într-adevăr, țintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte și românii să aibă bunăstare.

Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie să fie în permanență rostogolit, atâta timp cât în bugetul de stat lăsat în brațe de guvernul precedent am inclus bani pentru majorarea pensiilor”, a spus Turcan, potrivit Mediafax.

Declarația făcută de Raluca Turcan vine în contextul în care, în urmă cu câteva zile, premierul Ludovic Orban spunea că majorarea pensiilor cu 40% din luna septembrie nu mai poate fi sigură.

Ludovic Orban dă asigurări: Vom crește pensiile!

Pensiile românilor vor crește, asigură premierul Ludovic Orban.

„Noi am prevăzut în legea bugetului de stat și în legea bugetului asigurărilor sociale de stat suma necesară pentru aplicarea legii pensiilor și ca atare vom crește pensiile”, a spus premierul.

„Aș vrea să fac un scurt comentariu. Disperat că a pierdut puterea, după ce și-a bătut joc trei ani de țară, PSD lansează în fiecare zi minciuni.

Ultima este o campanie mizerabilă în care populația României este dezinformată referitor la Prima Casă”, a adăugat Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: