Redactia.ro
Home » Știri » Ce se petrece cu sora Alexandrei Măceșanu? Fetița de 10 ani se pregătește de școală

Ce se petrece cu sora Alexandrei Măceșanu? Fetița de 10 ani se pregătește de școală

GALERIE FOTO (3)

Alexandra Măceșanu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă, are o soră de doar 10 ani, cu care avea o relație minunată. Cele două erau extrem de apropiate și-și petreceau tot timpul împreună. Dispariția surorii mai mari a lăsat-o pe cea mică cu zeci de întrebări și angoase, dat fiind faptul că ea nu știe tot adevărul. Sora Alexandrei Măceșanu va începe școala pe 9 septembrie.

Ce se petrece cu sora Alexandrei Măceșanu

Tatăl tinerei dispărute recunoaște că fiica cea mică nu știe tot adevărul în legătură cu Alexandra, ei reușind să-și mascheze durerea în tot acest timp. Cu toate acestea, minora simte că ceva e în neregulă și întreabă costant de sora ei mai mare. Măcinată de dor, micuța nu concepe să înceapă anul școlar fără să o aibă pe surioara ei aproape.

Cele două aveau o relație extrem de apropiată, Alexandra avându-i grija celei mici. ”Veneam acasă și le auzeam cum se jucau, cum râdeau împreună. Nu erau doar surori, erau prietene, dormeau amândouă. Cea mică începe să pună întrebări și noi nu știm cum să-i spunem”, afirma tatăl Alexandrei Măceșanu în urmă cu ceva timp, într-o declarație dată presei.

Fetița de 10 ani începe școala

Odată cu toți ceilalți copii, micuța de 10 ani va începe școala. Aceasta nu va fi, însă, ferită de întrebările curioase ale celor din jur ori de privirile insistente. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, părinții fetelor vor apela la consiliere psihologică pe tot parcursul acestui proces.

sora alexandrei măceșanu
Cele două erau foarte apropiate

Amintim că părinții Alexandrei Măceșanu nu cred ipoteza morții minorei de 15 ani. ”O așteptăm să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viață. Să dea Dumnezeu ca poliția să o găsească. Ne rugăm în fiecare seară ca fiica să ni se întoarcă acasă”, a povestit tatăl fetei când s-a împlinit un an.

Citește și OFICIAL-DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini