Redactia.ro
Home » Breaking News » OFICIAL-DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi

OFICIAL-DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi

GALERIE FOTO (3) OFICIAL-DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi

Rezultatul final al oaselor din butoi. Luni, DIICOT, a anunțat rezultatul final al INML, al probelor găsite îbn butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.

OFICIAL-DIICOT a anunțat rezultatul final al oaselor din butoi

DIICOT a anunțat luni, rezultatul final INML, al oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Raportul final al INML, arată că dinții și oasele identificate în butoi conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”, transmite DIICOT.

Raportul de expertiză arată că este Alexandra Măceșanu

Conform procurorilor DIICOT, raportul de expertiză medico-legală arată că persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice biologice de os este Alexandra Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Este așteptat și raportul privind oasele identificate în pădurea de pe lângă Caracal, despre care Gheoerghe Dincă susține că sunt ale Luizei Măceșanu. Momentan, INML nu a putut identifica niciun ADN deoarece oasele erau destul de calcinate, dar cu toate acestea DIICOT a cerut refacerea analizelor.

Alexandra a dispărut pe 24 iulie

Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut în 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu, de 18 ani.

Suspectul este Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a fost identificat abia în 26 iulie, după ce Alexandra sunase cu o zi în urmă, de trei ori la 112, pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut faptele și a spus le-a omorât pe cele două fete.

Citeste si:S-au încheiat perchezițiile în cazul Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: