Redactia.ro
Home » Monden » Ce se scrie pe rețelele de socializare despre Denisa, iubita lui Iancu Sterp! Fratele lui Culiță Sterp, lăsat fără drept la replică

Ce se scrie pe rețelele de socializare despre Denisa, iubita lui Iancu Sterp! Fratele lui Culiță Sterp, lăsat fără drept la replică

GALERIE FOTO (3)

Relația lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan se cunosc încă din liceu. Se pare că tânăra a fost bine primită în familia Sterp, iar mama Geta o place tare mult, mai ales că aceasta nu ratează nicio ocazie să comenteze la fotografiile în care apare noua iubită a fiului său cel mic.

Fratele lui Culiță Sterp se mândrește că are alături de el o femeie frumoasă, drept dovadă stau pozele pe care aceasta le postează în mediul online.

Iancu Sterp e mândru de iubita lui

Iancu Sterp a fost dintotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața personală. Însă de când s-a afișat cu noua sa parteneră, acesta oferă fanilor mai multe detalii despre el.

Recent, Iancu a postat o fotografie pe rețelele de socializare, alături de Denisa, iar în dreptul imaginii a făcut un sondaj, propunându-le internauților să voteze, mai precis să răspundă la întrebarea „Cine credeți că e șeful în casă”.

Răspunsurile nu au întârziat să apară. Urmăritorii lui au votat în număr semnificativ. În proporție de 87% fanii au răspuns că Denisa este șefa în casă, în timp ce voturile pentru Iancu au fost doar de 13%.

Și viitoarea ei soacră o place mult. Mama Geta chiar îl îndemna pe Iancu Sterp să se căsătorească și el cu Denisa, nu înainte de a se asigura că are stabilitatea financiară pentru a face acest lucru.

Apariție de senzație la nunta Getei Sterp

Relația dintre Iancu și Denisa este una din ce în ce mai serioasă, aceasta fiind prezentă la toate evenimentele importante din viața iubitului său. Cei doi au făcut senzație la nunta Getei Sterp, care a avut loc pe 2 octombrie.

Pentru eveniment, Denisa a purtat o rochie neagră mulată pe corp, din material de catifea care îi punea în evidență silueta.

Iancu Sterp a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei”, la Kanal D. Ulterior, acesta a făcut parte și din proiectul „Survivor România”, motiv pentru care este în atenția publicului și în special a publicului de gen feminin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: