Redactia.ro
Home » Știri » Ce se spune despre copiii care se nasc în luna iunie. Ce spun studiile

Ce se spune despre copiii care se nasc în luna iunie. Ce spun studiile

Copiii născuți în iunie sunt speciali

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment extrem de special pentru o familie, pentru că se spune că acesta întregește iubirea. Ce se mai spune, totodată, este că cei care sunt născuți în prima lună de vară au un mare potențial de a deveni oameni cunoscuți și că vor avea o personalitate debordantă! Iată cum va fi copilul tău dacă se naște în luna iunie!

Puncul născut în iunie poate câștiga un Premiul Nobel

Da, nici măcar nu a ieșit din burtică și planurile mari îl așteaptă. Cel mic este predispus la recunoașterea științifică, fiind axat pe cunoaștere, înțelegere și rațiune. Are mari șanse la acest premiu. În cercul câștigătorilor de premii Nobel, cei născuți în luna iunie sunt în fruntea clasamentului, cel puțin așa arată statisticile.

Va avea o viață activă noaptea și te va ține trează

Persoanele care sunt născute primăvara, dar mai ales vara tind să amâne ora de culcare cât mai mult pot. Cu siguranța și copilul tău va fi unul dintre cei care întăresc statistica din spatele acestei realități și probabil că te va ține trează multe nopți de acum încolo.

Au o pozitivitate ieșită din comun, care pe unii chiar îi enervează

Cu siguranță copilașul tău din iunie nu va fi unul dintre acei oameni negativiști, care pun mereu răul în față. Acesta va avea un temperament hipertimic, ceea ce înseamnă că va adopta mereu, indiferent de situație, o atitidine optimistă. Unii vor spune chiar că este prea optimist și vede viața cu niște ochi mai buni decâto arată realitatea.

Nu vor căuta aventuri acolo unde nu este cazul

Chiar dacă vor vedea partea plină a paharului, nu se vor avânta singuri în situații aventuroase sau riscante. Studiile arată faptul că cei care sunt născuți în lunile de vară au o predispoziție de a nu căuta experiențe cu tot dinadinsul, ci dimpotrivă le vor aștepta să vină la ei.

Vor crește mai mari în înălțime decât cei născuți iarna

Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au realizat un studiu care a arătat că pruncii născuți în lunile de vară sunt mai înalți decât cei născuți toamna sau iarna. De asemenea, acești bebeluși sunt mai sănătoși la naștere și primesc note mai bune din partea medicilor.

Loading...