Redactia.ro
Home » Sport » Liga 1 revine în iunie! Ce reguli vor fi impuse

Liga 1 revine în iunie! Ce reguli vor fi impuse

liga I revenire, fcsb, CFR Cluj,

Liga 1 revine pe 13 iunie. Anunțul a fost făcut de Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului. Acesta a anunțat și noile reguli care vor fi aplicate.

CFR – FCSB este primul meci care se va disputa în play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Gigi Becali se va deplasa la Cluj. Celelalte două partide sunt Astra – Gaz Metan și Universitatea Craiova – FC Botoșani. Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat o parte dintre regulile care trebuie să fie respectate la reluarea campionatului.

”Va fi un sistem foarte complex de reguli sportive și medicale pentru această competiție. Testarea pentru COVID se va face pentru echipe și pentru toți cei care participă cu 2-3 zile înainte de meci, la fel și pentru ceilalți oficiali, pentru arbitri, pentru delegați, observatori. Competițiile în România vor fi fără public”, a spus Ionuț Stroe, la Digi24.

Stadioanele vor fi împărțite în trei zone. Una de securitate interioară unde au acces maximum 100 de persoane (terenul, tunelul de acces și vestiarele). A doua este în tribune și va fi destinată presei. Ultima este o zonă exterioară, pentru personalul de pază.

CFR Cluj este lider în Liga 1

În momentul întreruperii campionatului, CFR Cluj era pe primul loc în clasament cu 30 de puncte. Locul secund este ocupat de FCSB care se află la egalitate de puncte (26) cu Universitatea Craiov, echipa de pe locul 3. Botoșani și Astra Giurgiu au câte 24 de puncte. Ultima clasată este Gaz Metan Mediaș cu 23 de puncte.
În play-out se vor juca meciurile Viitorul – Poli Iași, Dinamo – Chindia Târgoviște, Sepsi – Hermannstadt și Voluntari – Clinceni.
Echipa lui Hagi are 24 de puncte, urmată de Sepsi cu 19 puncte. Pe locul trei este Hermannstadt la egalitatea de puncte (17) cu Dinamo. Locul 5 este ocupat de echipa antrenată de Mircea Rednic. Pe 6 sunt cei de la Clinceni urmați de Chindia și Voluntari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: