Redactia.ro
Home » Sport » Eric, cel mai bun marcator străin din Liga 1! Are 65 de goluri!

Eric, cel mai bun marcator străin din Liga 1! Are 65 de goluri!

Eric, cel mai bun marcator străin din Liga 1

Eric a devenit astăzi cel mai bun marcator străin din Liga I. Brazilianul l-a depăşit pe Wesley, care avea 64 de goluri marcate.

Brazilianul a înscris în minutul 45 al meciul Voluntari- Hermannstadt, şi a ajuns la 65 de goluri în Liga I. Astfel, Eric de Oliveira l-a detronat pe Wesley care marcase 64 de goluri. El a marcat în fiecare dintre primele cinci etape disputate în acest sezon în Liga 1. Apoi nu a mai prins echipa la Viitorul. Mai întâi a fost accidentat, apoi nu a mai intrat în planurile lui Gică Hagi. În iarnă a decis să se transfere la Voluntari, club care a făcut un efort important financiar pentru a-l putea lua. Fotbalistul are un salariu de aproape 7.000 de euro pe lună.

Eric de Oliveira a venit în România în 2007

În sezonul 2007-2008, Eric a fost împrumutat de Gaz Metan Mediaș, echipă aflată în Liga a II-a, în acel moment. Apoi a promovat cu medieşenii în prima divizie. În 2008, a semnat un contract definitiv cu Gaz Metan, fiind transferat de la Metropolitano. Nu după mult timp a plecat în Ucraina, pentru ca în 2012 să revină la Mediaş, unde a fost şi căpitanul echipei. Un an mai târziu s-a transferat la Pandurii Tg Jiu. A fost una dintre cele mai bune perioade, reuşind să ajungă cu echipa în grupele Europa League. Au urmat şi alte echipe, iar în 2017 a ajuns la echipa lui Gheorghe Hagi, unde a stat două sezoane.

Citeşte şi: S-a aflat de ce a refuzat-o Xavi pe Barcelona! Condiţiile puse de antrenor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: