Redactia.ro
Home » Sport » S-a aflat de ce a refuzat-o Xavi pe Barcelona! Condiţiile puse de antrenor

S-a aflat de ce a refuzat-o Xavi pe Barcelona! Condiţiile puse de antrenor

S-a aflat de ce a refuzat-o Xavi pe Barcelona!

S-a aflat de ce a refuzat-o Xavi pe Barcelona! Şefii Barcelonei l-au dorit pe tehnician la cârma echipei după demiterea lui Ernesto Valverde, însă acesta i-a refuzat.

Şefii Barcelonei s-au deplasat Qatar în luna ianuarie, pentru a- l convinge pe Xavi Hernandez să vină pe banca echipei. După negocieri aprinse tehnicianul nu a acceptat oferta. Acum, s-a aflat de ce a refuzat-o Xavi pe Barcelona! Potrivit presei din Spania, tehnicianul ar fi avut mai multe dorinţe, 8 la număr. Cum nu au putut fi îndeplinite toate acesta a spus pas echipei sale de suflet. Xavi şi-ar fi dorit să o antreneze pe Barcelona, dar din vară. A cerut să fie singurul care decide din punct de vedere sportiv ce se întâmplă cu echipa. O altă condiţie ar fi fost aducerea în cadrul clubului a lui Carles Puyol şi a lui Jordi Cruyff. Îşi dorea o nouă echipă medicală, dar şi includerea lui Oscar Hernandez (fratele său) în staff-ul pe care urma să-l coordoneze.

Xavi Hernandez o antrenează pe Al Sadd

Fosta legendă a catalanilor este antrenorul echipei Al Sadd din iulie 2019. Acesta este şi clubul unde Xavi Hernandez şi-a încheiat cariera de fotbalist. În acest moment Al Sadd este pe locul trei în campionatul din Qatar, cu 30 de puncte.

„Visul rămâne să antrenez Barcelona într-o zi”, a declarat Xavi.

Citeşte şi: Ștefan Radu, ajutor pentru Dinamo! Donează bani pentru fosta sa echipă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: