Redactia.ro
Home » Sport » Ministrul Sportului a făcut anunțul! Când revine Liga 1

Ministrul Sportului a făcut anunțul! Când revine Liga 1

Ministrul Sportului a făcut anunțul

Ministrul Sportului a făcut anunțul. Ionuț Stroe a vorbit într-o conferință de presă despre reluarea competițiilor, cantonamente, antrenamente și noile reguli care trebuie respectate.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe spune că Liga 1 se va relua cel mai probabil peste o lună. Astfel, primul week-end în care s-ar putea juca ar fi 13-14 iunie. O dată clară va fi stabilită peste două săptămâni. De asemenea fotbaliștii trebuie să respecte anumite reguli.

”Deocamdată se vor desfășura doar antrenamentele, pe care o estimăm cumva la o lună de zile. După aceea vom putea trece și la reluarea competițiilor. Există o sincronizare cu celelalte campionate europene, astfel încât la data de 20 iulie să finalizăm și să trimitem echipele în cupele Europei. În privința spectatorilor, va trebui să ne mulțumim doar cu urmărirea competițiilor sportive la televizor”, a declarat Ministrul Sportului.

Ministrul Sportului a făcut anunțul

Echipele de fotbal care vor reveni la bazele de antrenament vor fi nevoite să stea în cantonament prelungit până la noi reglementări. De asemenea totți fotbaliștii sunt obligați să respecte reguli noi.

”Trebuie să se măsoare temperatura corporală la accesul în baza sportivă. Nu va fi permis la dușuri, săli de mese, cele care prezintă risc epidemiologic mare. Acestea vor fi închise, deocamdată. Se vor practica activități sportive doar pe teren, în aer liber, tot ce ține de săli, este restricționat. Trebui să fie păstrată distanța de 6 metri, în regim de activitate fizică, iar în regim de repaus, 2 metri. După antrenament, echipamentul trebuie să fie pus în pungi. Antrenamentele în grup sau indoor nu vor putea fi reluate, deocamdată.Sporturile de echipă – sportivii se pot pregăti individual, nu este nicio problemă să se facă în grupuri mici, de câte trei, păstrând distanța. Aceste măsuri vor fi revizuite peste două săptămâni”, a declarat Ionuț Stroe, în cadrul conferinței de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: