Redactia.ro
Home » Sport » FCSB dă explicații! Jucătorii s-au antrenat la baza din Berceni

FCSB dă explicații! Jucătorii s-au antrenat la baza din Berceni

FCSB dă explicații!

FCSB dă explicații! Luni fotbaliștii s-au antrenat la baza din Berceni. Autoritățile au început o anchetă în acest caz.

Elevii lui Bogdan Vintilă s-au prezentat luni dimineața la baza din Berceni. Motivul ar fi fost efectuarea de noi teste COVID 19. Testarea nu a mai avut loc, în schimb antrenorul Bogdan Vintilă a decis să facă un antrenament scurt. Jucătorii au fost împărțiți în grupe de câte trei și s-au pregătit pe cinci terenuri. Poliția a deschis se pare o anchetă în acest caz considerând că s-au încălcat reglementările prevăzute de ultima Ordonanță Militară. Gigi Becali spune că nu a fost căutat de niciun polițist și susține că fotbaliștii săi nu au încălcat nicio regulă.

Antrenament la Baza Sportivă FCSB!

#antrenament #FCSB #distanțareLa cererea jucătorilor noștri, FCSB le-a pus acestora la dispoziție terenurile din Baza Sportiva FCSB pentru a se pregăti în grupuri de câte trei, ca o alternativă la ședințele de pregătire prin videoconferință. Aceștia au fost supervizați de Bogdan Vintilă și colegii săi din staff-ul tehnic, menținând o distanță sigură unii față de ceilalți. Fotbaliștii s-au pregătit pe cinci terenuri de antrenament.Roș-albaștrii vor efectua marți un antrenament prin videoconferință, așa cum au mai făcut și săptămânile trecute.

Publicată de FCSB pe Luni, 27 aprilie 2020

FCSB dă explicații!

Oficialii de la FCSB au explicat pe pagina de facebook ce s-a întâmplat la baza din Berceni.

“La cererea jucătorilor noștri, FCSB le-a pus acestora la dispoziție terenurile din Baza Sportivă FCSB pentru a se pregăti în grupuri de câte trei, ca o alternativă la ședințele de pregătire prin videoconferință.
Aceștia au fost supervizați de Bogdan Vintilă și colegii săi din staff-ul tehnic, menținând o distanță sigură unii față de ceilalți. Fotbaliștii s-au pregătit pe cinci terenuri de antrenament.
Roș-albaștrii vor efectua marți un antrenament prin videoconferință, așa cum au mai făcut și săptămânile trecute”, se arată în comunicatul clubului.

Patronul FCSB, Gigi Becali consideră că nu s-a încălcat nicio regulă și că Poliția nu are nicio justificare pentru a începe o anchetă. Astăzi, antrenamentele vor avea loc ca și până acum de acasă, prin video-conferință.

”Eu le-am zis că nu mă interesează. Să facă ce vor. M-a sunat ba MM, ba Vintilă. Tot timpul au mers 5-6 jucători la bază. Nu se joacă cu mingea, fac mai mult la sala”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Până acum fotbaliștii de la FCSB au fost testați de două ori pentru COVID 19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: