Redactia.ro
Home » Sport » FCSB a revenit la antrenamente! Cum își pregătește Vintilă jucătorii

FCSB a revenit la antrenamente! Cum își pregătește Vintilă jucătorii

FCSB a revenit la antrenamente! Cum își pregătește Vintilă jucătorii

FCSB a revenit la antrenamente. Pe pagina oficială a clubului a fost publicat un video cu antrenamentul efectuat prin videoconferință.

Gigi Becali și-a pus jucătorii la treabă. Omul de afaceri a dorit inițial să-i bage pe cei de la FCSB în cantonament la baza din Berceni. Le-a făcut și teste pentru coronavirus și totul părea pregătit. Nu a primit însă aprobarea și a fost nevoit să-și lase jucătorii acasă. În această săptămână, Bogdan Argeș Vintilă a început să-și antreneze fotbaliștii prin videoconferinţă. Fiecare este strict monitorizat pentru a fi în formă la reluarea campionatului. În paralel cu acest antrenament, la baza din Berceni se face pregătire în aer liber. La fiecare antrenament participă 3 sau 4 jucători. Aceștia primesc indicații de la preparatorul fizic.
În momentul întreruperii Ligii I, FCSB era pe locul 2 în play-off. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori ca această perioadă să se încheie cât mai repede, iar competiția să fie reluată. Și Universitatea Craiova a apelat la antrenamentele prin videoconferinţă.

Antrenamente în timpul pandemiei!

#FCSB #antrenament #videoconferință În condițiile izolării provocate de pandemia COVID-19, roș-albaștrii s-au organizat corespunzător. Astfel, staff-ul tehnic și fotbaliștii FCSB au apelat la metoda antrenamentelor prin videoconferință și se pregătesc împreună în acest mod.De asemenea, elevii lui Bogdan Vintilă alternează acest tip de antrenamente cu sesiunile de alergări individuale în jurul domiciliului.Cu toții speră, însă, ca lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp și vor putea reveni la antrenamente și, implicit, la meciurile rămase din sezonul 2019-2020 al Ligii 1.Până atunci, vă invităm să urmăriți o selecție realizată din antrenamentele de la domiciliu ale roș-albaștrilor!

Publicată de FCSB pe Vineri, 17 aprilie 2020

FCSB a revenit la antrenamente

“În condiţiile izolării provocate de pandemia COVID-19, roş-albaştrii s-au organizat corespunzător. Astfel, staff-ul tehnic şi fotbaliştii FCSB au apelat la metoda antrenamentelor prin videoconferinţă şi se pregătesc împreună în acest mod.
De asemenea, elevii lui Bogdan Vintilă alternează acest tip de antrenamente cu sesiunile de alergări individuale în jurul domiciliului.
Cu toţii speră, însă, ca lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp şi vor putea reveni la antrenamente şi, implicit, la meciurile rămase din sezonul 2019-2020 al Ligii 1.
Până atunci, vă invităm să urmăriţi o selecţie realizată din antrenamentele de la domiciliu ale roş-albaştrilor!”, a transmis vicecampioana României prin intermediul paginii de Facebook.

În acest moment Bogdan Vintilă are în lot 20 de jucători. Cel mai probabil după reluarea campionatului va mai apele și la fotbaliști de la Academia FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: