Redactia.ro
Home » Monden » Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Mitică Popescu după moartea artistului. Conducerea TVR a ajuns la o decizie

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Mitică Popescu după moartea artistului. Conducerea TVR a ajuns la o decizie

mitica popescu

Mitică Popescu a murit la 86 de ani din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta în ultima perioadă. De mai bine de două decenii, actorul prezenta emisiunea umoristică „D’ale lu’ Mitică”, format existent pe post încă din anul 1999. Iată ce se va întâmpla cu emisiunea după moartea îndrăgitului actor.

Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Mitică Popescu după moartea artistului

Conducerea TVR este afectată de moartea actorului și încă nu a fost luată o decizie concretă referitor la ce se va întâmpla cu emisiunea „D’ale lu’ Mitică”. Formatul era prezentat de actor de mai bine de două decenii, iar la ultimele filmări, de la jumătatea lunii decembrie 2022, Mitică Popescu s-a prezentat cu aceeași stare de bine. Nu renunța la perfecționism și dorea să rostească replicile pe măsură, susține conducerea TVR. Nimic nu anunța nenorocirea care avea să se petreacă peste doar trei săptămâni.

„Ultima înregistrare a avut loc în studioul 4, marți, 13 decembrie 2022. Nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. Ca de obicei, era preocupat să interpreteze textul cât mai bine. Dacă se putea…perfect! Pentru noi sunt 23 de ani în care am îmbătrânit împreună și ne-am împărtășit unii altora bucuriile și necazurile. Deși maestrul era de o modestie rar întâlnită în ziua de azi și nu și-a expus niciodată viața intimă”, au declarat cei de la TVR, potrivit Cancan. 

Cine va moșteni averea lui Mitică Popescu

Mitică Popescu a avut o bătrânețe liniștită, iar după moartea iubirii vieții sale, în anul 1998, actorul nu s-a mai afișat public alături de o altă femeie. Cu toate acestea, se vehiculează faptul că Constanța Economu, o colegă din TVR, i-ar fi fost alături în ultimii ani din viață.

Între cei doi ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie, ba chiar îndrăgitul actor ar fi avut planuri de căsătorie, conform speculațiilor. Este posibil să-i fi lăsat acesteia o bună parte din avere ținând cont că Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță nu au avut copii în timpul relației lor.

Mitică Popescu suferise un accident vascular cerebral

În vârstă de 86 de ani, actorul avea mari probleme cardiace, potrivit medicilor care l-au îngrijit. În luna decembrie, actorul fusese internat la Spitalul Floreasca din Capitală după ce suferise un accident vascular cerebral în urma căruia apăruseră anumite complicații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: